Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszenek ezek a pasik?
:D
Kirakat b..zik, egyikkel sem!
(Elnézést, a melegektől!)
Sorozatgyártott egoista klónok így első blikkre. Nem tűnnek túl intelligensnek, nem hiszem, hogy tudnék velük könyvekről beszélgetni, amit pedig imádok.
Az arckifejezést, meg a budiban fotózkodást nem értem, nem is biztos, hogy akarom érteni... :D
(Hajlandó vagyok bármikor változtatni a véleményemen, ha megismerek jobban egy embert, de így kép alapján ennyit tudok rájuk mondani. Amúgy lehet, hogy tök jó fejek, meg értelmesek, meg minden, de fotó alapján egy nagy NOPE.)
Egyikkel sem.
Ez már a "túl jó" kategória, amit csak nézegetni érdemes. Olyan csajjal, mint én, egész biztosan nem akar komolyat.
Randizni? Komoly kapcsolat, ezek közül bármelyikkel is? Ezt nem gondolhatod komolyan...Egyáltalán nem jönnek be, látszik rajtuk, hogy mással sincsenek elfoglalva, csak a külsejükkel, felszínes, agyhalott lehet mindkettő. Én csakis komoly kapcsolatban gondolkozok és ha elképzelem azt az embert, akivel majd oltár elé állok, egy átlagos testalkatú, értelmes, odaadó pasit látok magam előtt, aki megbecsül, a képen látható divatmajmok ennek szöges ellentétei :D
21L
Ezen mi tul izmos lanyok?
Naturalban elerheto fizikumok, amik meg az emberi test termeszetes potencialjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!