Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen alakú, milyen külső és belső tulajdonságú, milyen fiúk tetszenek? Ti hogyan kezdeményeznétek?
Nem szoktam kezdeményezni, egyszer próbáltam, amikor azt hittem, tetszem a srácnak, de csak barátként kedvel.
Egyébként külsőre nem nagyon vannak számomra fontos dolgok, annyi, hogy mivel duci vagyok, ne tűnjek mellette haromszor akkorának :) A személyisége sokkal fontksabb: az intelligens, humoros srácokat kedvelem, nagy előny, ha szeret olvasni, filmeket nézni. Nagyjából ennyi.
Ha belegondolok az eddigi kapcsolataimba/randijaimba akkor akik tetszenek általában intelligensek, humorosak, magabiztosak és önállóak belülről. A külső már változatosabb általában barna vagy szőke, többnyire sportos testalkatúak (én is az vagyok).
Nagyon nyomulnom még sosem kellet, általában leveszik hamar 1-2 nézésből/ rövid beszélgetésből.
Nem kezdeményezek, azonban a srác tudtára adom metakommunikációs jelekkel, hogy érdeklődöm iránta.
Külső:vékony, sportos, tőlem legyen magasabb (én 159 centi vagyok)
Belső: ne dohányozzon, fontos legyen számára az egészséges sportos életmód, legyen figyelmes, segítőkész, kedves, megértő, mindenről őszintén nyitottan lehessen vele beszélgetni, kompromisszumra kész legyen, legyen határozott, legyenek céljai az életben, szeressen a természetben lenni, legyen nyitott
ne legyen: agresszív, féltékeny, önbizalomhiányos, egoista, önző, merev
Külsőleg tetszik,ha nincs kigyúrva, de látszik rajta,hogy jó adottságai ,különleges arc,széles férfias állkapocs
De párkapcsolatot nem ez alapján "választok" hiába,ha a személyisége nem vonzó,számomra akkor nem számít a külső.
#4: LOL
Te is elég hitelesen, reálisan definiálod a számodra ideális külsejű pasit. Elvégre csak napjaink férfi divatvilágának TOP1-es modelljét (Sean O'Pry) sikerült belinkelned. xD
#5 most mi bajod van?
A kérdező megkérdezte kinek mi tetszik. A négyes elmondta, azaz válaszolt a kérdésre.
Akit belinkelt egy teljesen jó pasi miért is ne tetszhetne neki??
Nem kell kavarni a szart....
komolyan nem értem miért értetlenkedsz..... szerintem direkt csinálod.
Leírta hogy a belső sokat számít neki, de egy ilyen külső is tetszik. Semmi gond nincs ezzel, ha csak valaki nem akar szart kavarni :D
Nekem is bejön, akit belinkelt, ettől függetlenül nem csak ilyenekkel ismerkedtem. Én is azt preferálom aki kívülről és belülről is tetszik (ezért vagyok a vőlegényemmel)
Szerintem nem kell tovább kötekednünk egyszerűen ha nem érted nem gond, de ne trollkodjuk szét ezzel a beszélgetéssel kérdést.
Átlagos testalkatú, vagy enyhén sportos alkatú magas férfiak az ideáljaim. Többnyire a világos tónusokkal rendelkezőeket kedvelem.
Belsőre: kedves, intelligens, humoros nálam a feketehumorra való nyitottság előny.
Közvetlenül kezdeményezni nem szoktam, nem megyek oda, nem hívok randira férfit, de ha tetszik valaki akkor nonverbálisan jelzem magyarul: flörtölök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!