Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelt kérdés

Melyikük jön be jobban? Melyikükkel randiznátok így külső alapján?

[link]

2017. júl. 28. 15:11
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg furcsa mert ők a mai közízlés szerint álompasik. Mindenben megfelelnek az elvárásoknak. Viszont ezek szerint az itteni lányok közül egynek sem tetszett.
2017. júl. 28. 15:59
 22/49 anonim ***** válasza:

Egyiksem. Nem tetszik az arcuk, a testukkel pedig anelkul sokra nem mennek. Ha az arca megfogna akkor pedig barmilyen lehetne a teste.

De ok igy nem..:)

2017. júl. 28. 16:10
 23/49 anonim ***** válasza:
39%
Nekem simán bejönnek pedig fiú vagyok:D
2017. júl. 28. 16:11
 24/49 anonim ***** válasza:

a testük szép, de ez édes kevés. elismerem, biztos sok munka van benne...

nekem ő jobban tetszik, főleg h nem csupasz

[link]

ami a gond, hogy az arcuk alapjan kifejezetten ellenszenvesek, es tükörben fotózkodás annyira ferfiatlan dolog. szep-szep, de megsem mozgat meg bennem semmit.

2017. júl. 28. 16:14
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

"mai közízlés "

Milyen közízlés, te drága? Mindenben megfelelnek? Honnan szeded ezt?

Ezek a fiúcskák az eszükkel biztos nem tudnak hódítani, és a konditerem - klub lenne az összes hely, ahol meg lehet velük jellen, máshol nem égetném magam ilyen tükörben fényképezgető cicafiúkkal.

2017. júl. 28. 16:18
 26/49 anonim ***** válasza:
44%
Azért kiváncsi lennék ha megjelennének nàlad alsógatyába mit csinálnál:D
2017. júl. 28. 16:21
 27/49 anonim ***** válasza:
Ja, és homárok is :)
2017. júl. 28. 16:21
 28/49 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg nem ugyanazokban a körökben mozgunk. Az ismerőseim közül senki nem preferálja a felfújt majmokat.

2017. júl. 28. 16:27
 29/49 anonim ***** válasza:

A jobb oldali tetszik jobban, csak ne vágna ilyen képet.

22/L

2017. júl. 28. 16:30
 30/49 anonim ***** válasza:
44%
Ezek mióta felfújt majmok??? Jézusom szerintem full rendben vannak mármint kinézetre. Nagyon gáz ha valaki 120kilos kövér disznó akkor az a baj ha valaki izmos akkor meg jön ez a felfújt szöveg... Szerintem te még nem láttad mi az a felfújt...
2017. júl. 28. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!