Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Tetszenek nektek vagy vonzónak találjátok az ilyen férfiakat?
Figyelt kérdés
191 cm magas, kopasz (borotválja a fejét, nem hulott ki a haja), van egy igényes szakálla (hetente jár borbélyhoz), testalkata ilyen mackós, (de már gyúr 3 éve szóval úgy néz ki mint egy kidobó ember)2017. ápr. 9. 11:00
1/9 anonim válasza:
Sokszor írták ha olvasod, hogy a kigyúrtakra nem igen buknak, inkább csak az izmos, de sportos testalkat.
3/9 anonim válasza:
Nem jonnek be a kopasz kigyurt izomagyuak. A liberalis cuckold pasikat szeretem, akiket lehet alazgatni.
4/9 anonim válasza:
Őszintén? Én kb átmennék a túloldalra ha szembe jönnél. Nem szeretem se a kopaszokat, se a kigyúrtakat, de a túl igényes is kb annyira taszít, mint az igénytelen...
De biztos van akinek ez jön be.
Na meg imádok szex közben belemarkolni a pasi hajába. :)
6/9 anonim válasza:
Hát, a leìrtak alapjàn nekem tetszik, viszont kép nélkül nehezen lehet megmondani. De, ha a személyisége nem tetszik, akkor biztos nem akarnék tőle semmit sem, bármennyire is bejön.
7/9 anonim válasza:
Legyen nálam nagyobb a pasi, de azért ne ennyivel :D. Amúgy vlsz vonzónak találnám, csak nem hozzám illőnek.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszenél. A borotvált, vagy kopasz fej nálam kizáró ok. Lehet kövér, alacsony, magas, sovány, de kopasz ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!