Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszenek ezek a pasik?

Figyelt kérdés

Melyikük jön be jobban? Melyikükkel randiznátok így külső alapján?

[link]

2017. júl. 28. 15:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Talan a jobb oldali, de felo hogy o csak szexet akarna.
2017. júl. 28. 16:31
 32/49 anonim ***** válasza:
25%

Huuu ezeket bevenné a gyomrom.

Eddig olyan fiúkat raktak ki ide hogy "szerintetek milyenek"? Hogy bottal se,de mikor őket megláttam mondom végre!!!

Nekem az arcuk tetszik azse érdekelne ha azok a kockák nem lennének ott sőt akkor nem lenne ilyen mű hatásuk de természetesen mind kettővel randiznék.

2017. júl. 28. 16:32
 33/49 A kérdező kommentje:

Na végre egy őszinte lány.

Szerintem valójában a többi 99% is simán randizna velük ha egy ilyen srác ismerkedni akarna. A szépet mindenki szereti, nincs abban semmi gond ha valaki vonzónak talál egy ilyen pasit mint ők.

2017. júl. 28. 16:35
 34/49 anonim ***** válasza:

xcookiex89

Igen, mert csak a dagadék van, meg a kondis tulok. Linkeltem, hogy nekem milyen sportos alak tetszik (#13), egyedül is el tudom dönteni, mi jön be, köszi :)

Mellesleg ők le is tettek valamit az asztalra, nem csak a falusi kondiban nyögnek. Értem én, hogy kell erő ahhoz is, hogy súlyokat emelgessen valaki, de nekem az valahogy nem teljesítmény.. ezzel most nem akarok senkit megbántani, de az én szememben az izmok eszközök, amik segítenek valami komoly sportágban teljesítményt produkálni, nem pedig cél, amit 8millió szelfivel mutogatni kell, meg egymás között dicsérgetni, hogy haver mekkora karod van már......

2017. júl. 28. 16:42
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Értem, kérdező, tehát akinek nem tetszenek, az nem őszinte. Oké.
2017. júl. 28. 16:43
 36/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, minek kéred ki a véleményünket, ha neked határozott meggyőződésed, hogy minden nő hasraesik ezektől? Tökmindegy, mit mondunk, te ezt szajkózod. Olyan szempontból jól néznek ki, hogy szépen kidolgozott a testük, de nem kellenének, legalábbis kapcsolatra nekem biztos nem. Látszik, hogy olyan típusok, akik csak megdöntik a lányokat.
2017. júl. 28. 16:44
 37/49 A kérdező kommentje:
Jó, elhiszem, hogy nem járnátok velük, de akkor miért van tele minden a hozzájuk hasonló fiúkkal és miért vannak az ilyenek kikiáltva ideálnak? Nem beszélve arról hogy az ilyen külsővel rendelkező férfiaknak szinte mindig van barátnőjük/barátjuk (ha melegek).
2017. júl. 28. 16:49
 38/49 anonim ***** válasza:
34es korrekt válasz ezzel lehet nemfogok tudni vitatkozni de még annyit hogy nem mindenki nyögni megy le a falusi kondiba. Nekem csak a "felfujt" szurta a szemem mert ez nem az a kategória.
 39/49 anonim ***** válasza:

#33 Az a baj, hogy szamomra ok nem szepek :DDD Nekem az igenyesebb rockerek jonnek be, hosszu hajjal, borkabatban, bakancsban, szakallal :D

Ezekre ranezek es kb az jut eszembe, hogy viccnek szantak magukat.

40/49 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy mi az ideál? Nők között akkor szerinted aki nem vékony, formás popsijú, az akassza is fel magát, mert nem fog senkinek kelleni?
2017. júl. 28. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!