Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit nem értenek a nőkben? A nők mit nem értenek a férfiakban?
Mivel én nő vagyok leírok 3 dolgot amit nem értek sok pasiban. (Tisztelet a kivételnek)
1. zokni szex közben
2. Addig készítitek ki a barátnőtöket amíg nem szakít, pedig a lány már többször elmondta a problémáját
3. Miért foglalkoztok akár hónapokig egy lánnyal ha csak szexelni akartok vele
Nos lenne még több is amit írhatnék de várom a Ti válaszaitokat. Arra kérlek titeket, hogy ne legyen vita egymással nem provokatívnak szánt kérdés csak szimplán érdekelnek a válaszok.
Hozzáteszem a fennt említett 3 pont nem minden ferfira jellemző ezzel tisztába vagyok.
22/l
20. vagyok... de van még pár dolog
- miért gondolod, hogy b...is lennél csak azért, mert nem több számmal nagyobb ruha van rajtad, hanem feszesebb (nem a szerszámszorongató csőgatyára gondolok), van színes ruhadarabod és kölnit/parfümöt használsz?
- miért mondod rá mindenre, hogy hiszti, ha a barátnőd megfogalmaz egy problémát a kapcsolatotokkal kapcsolatban? vagy ha nem, akkor miért fogod arra, hogy tuti menstruál?
- az miért oké, ha te mész el a haverokkal bulizni, de a nőd ne menjen a barátnőivel, mert tuti meg fog csalni?
- miért gondolod azt, hogy beszólhatsz egy nőnek az öltözködésére, csak mert neked nem jön be, és miért hiszed azt, hogy a te ízlésed = az tetszik a PASIKNAK?
- mire jó az, hogy beszólsz az utcán egy nőnek, hogy dugnád?
- miért tartasz egy ducibb nőt igénytelennek / zsírdisznónak, amikor egy sokkal kövérebb pasit nem?
- miért van az, hogyha udvarolsz egy nőnek, akkor csak azt az indokot fogadod el a visszautasításra, hogy van barátja, mert ha megmondja, hogy bocs, nem tetszel, akkor elkezdesz csapkodni, ordítani, duzzogni, és nem akarod elfogadni, hogy nem azonnal ugrik a nyakadba egy szingli lány? Hogy nagyobbra tartod azt, hogy ki egy "másik pasi tulajdona" annál, hogy az az adott lány mit szeretne?
- miért van az, hogy a melegekre fujjogsz, a leszbikusokra meg nem? ugyanúgy homoszexuális mind a kettő... az, hogy melyik elfogadhatóbb, nem annak a függvénye kellene, legyen, hogy melyikre áll fel a farkad
- miért VÁROD EL, hogy a nőd szedje a tablettát, ami hosszútávú mellékhatásokat okoz a szervezetében, csak mert neked gumiban "nem olyan jó" a szex?
- miért menő az, ha egy férfi sok nővel dug, és szutyokság, ha fordítva van? (az, hogy a nőnek talán könnyebben megvan, nem értem, de erkölcsileg ugyanott áll a kettő... a kulcsos meg a csizmás példát meg ne hozzuk, mert a nő nem egy döntés nélküli élettelen tárgy)
SzDG, szerintem jó ötlet volt ez a kezdeményezés. Tetszik, hogy van rá igény, hogy megértsük egymást. Hiszen látod, hová vezetett több száz évnyi megértés nélküli együttélés.
Az meg külön jó, hogy az oldaltól szokatlan módon még nem fulladt anyázásba a téma.
#19. 100%-ig meg vagyok győződve arról, ha egy teljes vértezetet meg lehetne kapni egy koktélruha vagy öltöny áráért akkor mindenki abban járna (na jó, nagyon sokan :D). Brrrr most elképzeltem egy gótikus deverdzsó pácélt :D
30/f
1) ha fázik a lábam kell a zokni.
2) én megbecsülöm a barátnőt, ha fordítva is igaz. Ha nem, és nem képes felfogni, akkor szoktam kiakasztó lenni.
3) én sose csak szexre, és nem is fogok csak szexre keresni barátnőt.
1. nem értem miért nem lehet világosan beszélni, elmondani amit akar
2. nem értem miért a joyból, cosmoból, nagyanyótól kell a férfiakról tájékozódni, miért nem tapasztalatokból, de legalább is naprakészebb emberektől, és valós információkból
3. arról hogy mi tetszik a férfiaknak miért nem kérdeznek meg egy férfit sem, miért csak a barátnőket, meg a "női" újságokat, meg ezobio oldalakat?
4. miért nem lehet elmondani a férfinek, hogy "bocsmégse", miért csak eltűnni "nem ráérni" lehet, és miért nem lehet az okokat elmondani.
31/F
#26. Jó a súlyelosztása, megvés a sérülésektől, javítja az állóképességet...mi kell még ? :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!