Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mit nem értenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit nem értenek a nőkben? A nők mit nem értenek a férfiakban?

Figyelt kérdés

Mivel én nő vagyok leírok 3 dolgot amit nem értek sok pasiban. (Tisztelet a kivételnek)

1. zokni szex közben

2. Addig készítitek ki a barátnőtöket amíg nem szakít, pedig a lány már többször elmondta a problémáját

3. Miért foglalkoztok akár hónapokig egy lánnyal ha csak szexelni akartok vele

Nos lenne még több is amit írhatnék de várom a Ti válaszaitokat. Arra kérlek titeket, hogy ne legyen vita egymással nem provokatívnak szánt kérdés csak szimplán érdekelnek a válaszok.

Hozzáteszem a fennt említett 3 pont nem minden ferfira jellemző ezzel tisztába vagyok.

22/l

2017. júl. 6. 23:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20. vagyok... de van még pár dolog

- miért gondolod, hogy b...is lennél csak azért, mert nem több számmal nagyobb ruha van rajtad, hanem feszesebb (nem a szerszámszorongató csőgatyára gondolok), van színes ruhadarabod és kölnit/parfümöt használsz?

- miért mondod rá mindenre, hogy hiszti, ha a barátnőd megfogalmaz egy problémát a kapcsolatotokkal kapcsolatban? vagy ha nem, akkor miért fogod arra, hogy tuti menstruál?

- az miért oké, ha te mész el a haverokkal bulizni, de a nőd ne menjen a barátnőivel, mert tuti meg fog csalni?

- miért gondolod azt, hogy beszólhatsz egy nőnek az öltözködésére, csak mert neked nem jön be, és miért hiszed azt, hogy a te ízlésed = az tetszik a PASIKNAK?

- mire jó az, hogy beszólsz az utcán egy nőnek, hogy dugnád?

- miért tartasz egy ducibb nőt igénytelennek / zsírdisznónak, amikor egy sokkal kövérebb pasit nem?

- miért van az, hogyha udvarolsz egy nőnek, akkor csak azt az indokot fogadod el a visszautasításra, hogy van barátja, mert ha megmondja, hogy bocs, nem tetszel, akkor elkezdesz csapkodni, ordítani, duzzogni, és nem akarod elfogadni, hogy nem azonnal ugrik a nyakadba egy szingli lány? Hogy nagyobbra tartod azt, hogy ki egy "másik pasi tulajdona" annál, hogy az az adott lány mit szeretne?

- miért van az, hogy a melegekre fujjogsz, a leszbikusokra meg nem? ugyanúgy homoszexuális mind a kettő... az, hogy melyik elfogadhatóbb, nem annak a függvénye kellene, legyen, hogy melyikre áll fel a farkad

- miért VÁROD EL, hogy a nőd szedje a tablettát, ami hosszútávú mellékhatásokat okoz a szervezetében, csak mert neked gumiban "nem olyan jó" a szex?

- miért menő az, ha egy férfi sok nővel dug, és szutyokság, ha fordítva van? (az, hogy a nőnek talán könnyebben megvan, nem értem, de erkölcsileg ugyanott áll a kettő... a kulcsos meg a csizmás példát meg ne hozzuk, mert a nő nem egy döntés nélküli élettelen tárgy)

2017. júl. 7. 08:36
 22/30 anonim ***** válasza:
Azt én sem értem a férfiakban, hogy miért tepernek annyit csak a szexért. Igazából ezt az egyet nem értem, de most hogy már kapcsolatban élek, ezzel sem kell foglalkoznom. :D A mostani barátomban igazából csak annyit nem értettem, hogy miért menekül állandóan a konfliktusok elől, de mára már ezt is megoldottuk, szóval boldog vagyok!
2017. júl. 7. 08:40
 23/30 anonim ***** válasza:
Tudod, a kérdésed eleve rossz. A két nem különböző módon szocializálódik, érez, gondolkodik, mások az ösztöneik...nem megérteniük kell egymást, mert az a fentiek miatt lehetetlen! Együtt kell élniük, de megérteniük nem kell 1 mást
2017. júl. 7. 08:46
 24/30 anonim ***** válasza:

SzDG, szerintem jó ötlet volt ez a kezdeményezés. Tetszik, hogy van rá igény, hogy megértsük egymást. Hiszen látod, hová vezetett több száz évnyi megértés nélküli együttélés.

Az meg külön jó, hogy az oldaltól szokatlan módon még nem fulladt anyázásba a téma.

2017. júl. 7. 09:19
 25/30 anonim ***** válasza:

#19. 100%-ig meg vagyok győződve arról, ha egy teljes vértezetet meg lehetne kapni egy koktélruha vagy öltöny áráért akkor mindenki abban járna (na jó, nagyon sokan :D). Brrrr most elképzeltem egy gótikus deverdzsó pácélt :D

30/f

2017. júl. 7. 10:37
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát igen praktikus és kényelmes viseletnek tűnik. 😂😂
2017. júl. 7. 10:53
 27/30 anonim ***** válasza:

1) ha fázik a lábam kell a zokni.

2) én megbecsülöm a barátnőt, ha fordítva is igaz. Ha nem, és nem képes felfogni, akkor szoktam kiakasztó lenni.

3) én sose csak szexre, és nem is fogok csak szexre keresni barátnőt.

2017. júl. 7. 10:56
 28/30 anonim ***** válasza:

1. nem értem miért nem lehet világosan beszélni, elmondani amit akar

2. nem értem miért a joyból, cosmoból, nagyanyótól kell a férfiakról tájékozódni, miért nem tapasztalatokból, de legalább is naprakészebb emberektől, és valós információkból

3. arról hogy mi tetszik a férfiaknak miért nem kérdeznek meg egy férfit sem, miért csak a barátnőket, meg a "női" újságokat, meg ezobio oldalakat?

4. miért nem lehet elmondani a férfinek, hogy "bocsmégse", miért csak eltűnni "nem ráérni" lehet, és miért nem lehet az okokat elmondani.

31/F

2017. júl. 7. 11:19
 29/30 anonim ***** válasza:

#26. Jó a súlyelosztása, megvés a sérülésektől, javítja az állóképességet...mi kell még ? :D

30/f

2017. júl. 7. 11:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Ok, meggyőztél. :D Mehetünk fesztiválozni. :)
2017. júl. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!