Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik nem értik h más hogyan lehet boldog kapcsolat nélkül azok mit nem értenek ezen?
Jó pár kérdést olvastam h jaj X Y jó képű okos....
Hogyan lehet h nincs kapcsolata ? Biztos h valami "gond" van vele.
Bizonyára egy olyan személnél akit nem is ismersz, élkepesztően sok közöd van a magánéletéhez.
De am jó lenne ha az alacsony, kövér, rohadó fogú hajléktalanokat is megkérdeznéd erről, lehet nekik kéne.
Nem másért csak 20-on éves srácként aki nem akar kapcsot szándékosan ez rohadt idegesítő.
Am megsúgom egy percre sem unatkozom.
És boldognak lenni ezer más dologtól lehet.
Én sem értem az ilyeneket, ráadásul én lányként vagyok szingli, így méginkább értetlenkedni szoktak :D Pedig én tényleg élvezem, hogy magamnak osztom be az időmet, nem hanyagolom a barátaimat és a tanulást(párkapcsolat mellett 90%-ban ezt szokták csinálni), sportolok, bulizok, kalandozok. Ez most egy ilyen időszakom, ennyi, csak sok kapcsolatfüggő ezt nem érti.
20L
"miért nem akarsz gyereket,"
Azért mert számomra felesleges. Nekem nincs értéke.
Kösz a válaszokat.
kapcsolatfüggőt ne akarj meggyőzni arról, hogy egyedül is boldog vagy, mert szerinte ez nem létezhet.
Kb mint a dohányossal arról beszélni, hogy feleslegesen égeti el a pénzét, mert a bagózással nem nyer semmit, max egy pár betegséget az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!