Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy nő sikeresen választ "maga alatt" iskolázottságban, hogy abból értelmes, működő kapcsolat lesz?
nem az iskolán múlik szerintem
sokaknak diplomájuk van azt kitörölhetik vele
vagy épp diploma, de még anyuci kisfai
szerintem nem ezen múlik, hogy probléma e egy nőnek a dolog
24F
Akkor én is felvilágosítást adok neked kérdező: a papír semmit se jelent, az csak a munkádhoz kell. De az értelmi szintedet, a beállítottságodat, az érzelmi intelligenciádat--stb- nem az iskolában tanulod.
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak: párom a tescoban árufeltöltő, én könyvtárosi diplomát szereztem és könyvtárban dolgozom.
Már 4 éve boldog párkapcsolatban élünk.
Remélem most már örülsz.
Iskolázottság 1000 éve=műveltség
Iskolázottság napjainkban=bizonyos feladat ellátására akkurátusan beidomított.
Szerintem nem számít sokat, ha az adott ember megőrzi az érdeklődését a világ iránt.
30/f/8általános+gépészet fémtechnika+be nem fejezett történelem tanári szak
Szerintem csak arra, hogy a nem diplomások nem a legsötétebb emberek és kár lenne ez alapján bárkit leköpdösni. Szerintem belátható, hogy a párkapcsolatomat például nem az fogja meghatározni, hogy mennyire vagyok jó gépésztechnikus, vagy történelem tanár. Vagy hibás ez a feltevés ?
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!