Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hány évesen, vagy mennyi idő ismeretség után jönnek rá hogy, többet ér egy értelmes pasi aki vicces, kedves, mint sem a többi ember?
én is szoktam inni, meg bulizni, de pont ezért hogy mindenki ribänc lesz idővel :S A buliban is ülök a széken csatt részegen, és a lányok jönnek oda hogy csináljam fel őket...ilyeneket tarkón ütném :\
én nem viszonyulás, meg viselkedés miatt vagyok más mint a többi ember, pusztán annyiban, hogy a szívem nagyobb mint bárkié és szinte lehetetlen szét törni.
Ez a lány is ha nem ír rám, megfájdul a szívem, de sose adom fel. Én mindig ugyanolyan jókedvvel írok rá, vagy ha találkozok vele nagyon jó a kedvem.
jah én 19 évesen olyan fiatal még? van aki még 30 évesen is az, de ebbe inkább ne menjünk bele... Talán még csak gyerek, és követi a médiát, és rossz irányba változik...
Az jobban hatással van rá mint én.
De aranyooos, én értékelnélek :D
Bár a romantikától olykor kiráz a hideg, de a vicces rész az jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!