Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ismerkednétek egy fiúval / férfivel, aki nagyon értelmes és okos, de kiderülne, hogy segédmunkás és a keresete nem több 130e-nél? Hátrány lenne a továbbiakban?
Ugyan, miért lenne ez gond?
Persze ha vérszívó sznob pláza maris kell neki akkor valószínű ez a szempont mérvadó...
De ha az okos, értelmes mellett ott a jó ember ismerő akkor minden rendben van...:))
16 évig tanultam mérnök is lehetnék de szakmát csináltam 2-t nagyon keveset keresek pedig önnálóan egyedigyártásba havi több mint 1 milliót állítok elő a munkáltatómnak és elegem is van belőle uh ha nemtudok itthon vállalkozni kimegyek németbe netto 2000 ért ugyanezt csinálni.
Az hogy ilyen kérdés felmerült benned az a hátrány.
A pénznél vannak fontosabb dolgok is. Ha tényleg értelmes, okos vagy, és még humor is párosul mellé, akkor nem fogja érdekelni a csajt a pénzed. Persze csak ha nem a plázacica kategóriában vadászol. Legyenek mindig terveid, céljaid a jövőre nézve, amit el szeretnél érni, ezeket pl szeretik a lányok.
Én sem keresek sokat, kb annyit amennyit írtál, autóm sincs, de mindig volt barátnőm, mert nem a pénztárcámat nézték.
A hátrány az hogy ilyen kérdést felteszel.. Remélem egyszer te is segédmunkás sorsra jutsz és akkor is így fogsz gondokozni..
130 ezer pedig igen jó kereset.. Az országos átlag 60-70ezer max..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!