Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit nem értenek a nőkben? A nők mit nem értenek a férfiakban?
Mivel én nő vagyok leírok 3 dolgot amit nem értek sok pasiban. (Tisztelet a kivételnek)
1. zokni szex közben
2. Addig készítitek ki a barátnőtöket amíg nem szakít, pedig a lány már többször elmondta a problémáját
3. Miért foglalkoztok akár hónapokig egy lánnyal ha csak szexelni akartok vele
Nos lenne még több is amit írhatnék de várom a Ti válaszaitokat. Arra kérlek titeket, hogy ne legyen vita egymással nem provokatívnak szánt kérdés csak szimplán érdekelnek a válaszok.
Hozzáteszem a fennt említett 3 pont nem minden ferfira jellemző ezzel tisztába vagyok.
22/l
@11.
5. Miért kötnek bele mindenbe
6. Miért nem jössz velem holnap randizni inkább :D
30/f
A nőkben azt nem értem, hogy
-miért öltöznek úgy, hogy az se nem szép se nem célszerű de még nem is egészséges?
-miért nem látják a férfiak csapdáit?
-miért nem ütnek vissza, miért hagyják dögleni a tv előtt a párjukat?
-miért elégedetlenek a külsejükkel?
Nem mindenki azt én is ideteszem.
14-es, jók a kérdéseid.
- Lehet, hogy nem szép és nem is kényelmes és célszerű a női divat, de ha egy nő tényleg kényelmesen és célszerűen öltözne, tuti rásütnék, hogy nőietlen, trampli. A kényelmetlen öltözék egyszerűen összeforrt a nőiességgel. Kb. attól lesz szexi. Tipikus példa: magassarkú cipő.
- A férfiak csapdáit nem értem, pontosításra lenne szükségem.
-Azért nem ütünk vissza (bár van, aki megteszi), mert egy átlag nő kb. esélytelen e téren egy átlag férfival szemben. Gyengébb fizikum, nem egy súlycsoport. Lehet, hogy visszaüt egyszer, de utána a pasas jön a következővel... Plusz mivel "lányok nem verekednek", nincs nagyon verekedési technikájuk sem. A kanapén döglést meg az hagyja, akinek valamiért nincs a kezében semmi meggyőző eszköz. Ha nem elég a "Józsi, emeld fel a segged és csinálj valami hasznosat is", az azt jelenti, hogy Józsi magasról és folyékonyan leszarja, amit kér tőle. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha az egyenes utat választod, akkor összepakolsz és otthagyod Józsit a kanapén fingani, vagy ha nincs lehetőséged, akkor maradsz és megcsinálsz helyette mindent, amíg ő heverészik. Jobb híján még meg lehet próbálni manipulálni, ebbe nem megyek bele, hosszú lenne megfogalmazni is.
- A külsőnkkel meg azért vagyunk elégedetlenek, mert kb. mindig mindenhonnan és mindenkitől azt halljuk, hogy ami van, az nem jó, hogy lehetnénk jobbak is, hogy mindig javítanunk kell magunkon. Ritkán dicséri bárki a külsőnket őszintén, hátsó szándék nélkül. Ellenben sokszor és már gyerekként belerángatnak abba, hogy összehasonlítanak másokkal. Így már elég korán elkezdhetjük szarul érezni magunkat.
1. Miert kell mindig a macsot jatszani ?
2. Mi a francert meregetitek h mekkora meg a stressz h eleg nagy e? (marmint a farkuk)
3. Miert hiszik h minden no csak es kizarolag csak a penzre hajt?
Kezdeném azzal, hogy nyilván nem minden férfire vonatkoznak, de látok tendenciákat.
1. Miért olyan fontos, hogy a te keresztnevedet kapja a fiad, főleg ha nem is annyira szereted a sajátod? (jó pár ilyen gondolkodású férfivel találkoztam)
2. Miért várjátok, hogy a nők rácuppanjanak a csúnyácskább, alacsony, kopaszodó stb. tutyimutyi pasikra, amikor mi meg azt látjuk, hogyha egy társaságban van egy flegma kikent-kifent tökéletes testű plázacica, akkor a férfiak 80%-a, köztük ugyanezek a csúnyácskább pasik is, rá csorgatják a nyálukat meg nála próbálkoznak? (oké, lehet, csak szexre, de ezt honnan lássa kívülről egy nő, hogy Józsika épp csak dugás miatt nyalja Pláza Petra talpát?)
3. Miért nem lehet anyukádra kulturáltan és jogosan se rosszat mondani, és miért nem vagy képes megvédeni a feleségedet, barátnődet, miért nem lehet mellette férfiasan kiállni, ha anyukád jogtalanul piszkálja, bántja?
(amúgy nőként néha én is hordok szexhez zoknit, mert fázós a lábam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!