Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a férjetek gyakran agresszív lenne veletek az alábbi okból?
Tipikus kis szerencsétlen, alárendelhető nőszemély vagy, a te fajtád miatt általánosítanak sokan, hogy a nőknek az agresszív, bunkó, buta parasztok kellenek. Hát, kösz szépen! :D
Én még azt sem tűrném el, ha valaki idegesítő, "női" fecsegésnek titulálná, ha kifejtek valamit.
"de lassan meg sem merek szolalni, maximum par szavas valaszokat adok"
De a válás nem opció? Mikor lesz az? Ha megüt?
Ez kész. Tényleg mindig a válás az első számú megoldás ? Tényleg van pár nő akik bármit képesek Ádámtól, Évától kezdeni ami azért tényleg bosszantó, ha úgy áll neki, hogy most valami baromi fontosat fog mondani és kezdi ugyan azt a szöveget ami volt tegnap, tegnap előtt az előtt stb. Próbáld azt, hogy a lényeggel kezd, utána fűzd hozzá a magyarázatot/körítést vagy válaszold meg a felmerülő kérdéseket. Elvileg ennek működni kell. Ha ennek ellenére agresszív, akkor agyalj a kapcsolat megszakításán. Ha meg működik, azután így beszélj vele.
30/f
Férfi vagyok, de eleve nem jönnék össze egy idegbeteg emberrel. És bizony, ez már az elején is látszik, ha képes valaki a rózsaszín köd mellett gondolkodni.
Nem normális, hogy ökölbe szorítja a kezét, de az sem, hogy felnőtt emberként nem tudsz lényegre törően beszélni. Nekem is volt ilyen barátnőm, megkértem, hogy a lényegről beszéljen, teljesen nyugodtan, ha épp sietős volt a helyzet. Ha nem volt képes rá, akkor nem lettem ideges és nem szorítottam ökölbe a kezem, hanem szimplán felálltam és csináltam a saját kis dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!