Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a férjetek gyakran agresszív lenne veletek az alábbi okból?
Szerintem egy igazi nőnek az a feladata, hogy a családra koncentráljon.
Ha ideges vagy agresszív a férje, egy ideig tűrje.
Ő a nő, neki a női szerep jut az életben.
Ha egy nő lenne agresszív az már baj, mert a nő nem arra van kitalálva.
Szerintem főzzön, meg takarítson, és tálalja az ebédet, mert régen is ez volt, és jó lenne ha konzervatív kormányunk marad, a jövőben is maradjon így.
Ahogy egy nagy politikusunk is mondta nemrég" a nők azért vannak hogy otthon legyenek főzzenek és gyereket neveljenek"
nem én mondtam hanem egy híres magyar politikus.
itt a gyiken csak egy válasz létezik az ilyesmi jellegű kérdésekre. az hogy válj el, szakíts vele, tiltsd le mindenhonnan, és veresd meg a szomszéd gyúrós csávóval.
egyébként én se szeretem ha valaki 2 percig írja körül azt, amit egyébként 5 másodpercben össze lehetne foglalni.
a kommunikáció meg csodákra képes, lehet neked is ezt kéne tenned és megmondanod a férjednek, hogy nem tetszik a viselkedése.
Ökölbe szorítja a kezét, meg csendre int, csak azért mert beszélsz, és válás nem opció? Kérdező, akkor edd meg, amit főztél.
Amúgy meg te kérdezted, mi mit tennénk, szerintem azért a többségünk - nemtől függetlenül - egyetért az első válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!