Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 5eve tart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morcika1993 kérdése:

Mit tegyek? 5eve tart a parkopcsolatom, viszont a baratom agressziv tobbszor bantott. Ido kozben megismerkedtem egy fiuval aki cigany. Mindent meg tudok vele beszelni, nagyon kedves, udvarias fiu.

Figyelt kérdés
Azt szeretne ha osszekoltoznenk es uj eletet szeretne velem kezdeni.nagyon meg szerettem, csak felek ettol az egesztol mert cigany.viszont ilyen kapcsolatba sem elhetek ahol csak szenvedek. Mit tegyek??
2016. ápr. 8. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
csödörből vödörbe eset
2016. ápr. 8. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem muszáj ám párkapcsolatban lenni. :)

A cigány srác nem tetszhet neked annyira, mert zavar benne, hogy cigány, ebben a párkapcsolatban meg szenvedsz. Miért olyan elképzelhetetlen, hogy egyedül legyél?

2016. ápr. 8. 14:18
 3/8 Blade Bone ***** válasza:

Olyan hamar azért nem kellene összeköltözni.. Az uraddal szakítani kell, ezt a másik srácot meg úgymond tesztelni, hogy normális tud e maradni hosszabb távon is, és tudja e kezelni a visszautasítást stb, itt olyanokra gondolok, hogy pl lemondasz egy talit, ilyesmi..

Egyébként mire fel vagy ilyen előítéletes?

2016. ápr. 8. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát, figyi! Az agresszort dobjad, én nem állnék le cigóval, de te tudod... semmiképp se összeköltözéssel kezdj, ismerkedjetek, élj kicsit egyEdül, az nem merül fel?

Arról meg olvasgass a cigányok is hogy bánnak a nöikkel...

Ismerek én is ilyen csajt 13 éve él egy balphasszal, csak mert retteg az egyedülléttől :/

2016. ápr. 8. 14:27
 5/8 Költőnő? ***** válasza:
Miért is kötelező párkapcsolatban élni?
2016. ápr. 8. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Harmadik,új pasira szavazok.
2016. ápr. 8. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagydd mind ketőt ,előitèlettel kezdet kapcsolat nem nyerő saját tapasztalatból beszèlek.Válasz a magadfajtájából !
2016. ápr. 8. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Köztük is van rendes és normális! A mi hibánk és szűk látókörünknek köszönhető, hogy eggyel sem találkozunk!

boocsi, de jogos, nem ugrálunk ám ágról ágra! Repkedj előtte egy picit!

2016. máj. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!