Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Szerintetek lenne esélyem egy ilyen srácnál?
Figyelt kérdés
Nos a problémám nem túl egetrengető, de azért mégis kíváncsi lennék a válaszokra. A helyzet az, hogy én egy kissé visszafogottabb stílusú nő vagyok, szeretek csinosan, nőiesen öltözködni, de nem öltözködöm kihívóan, emellett az arcom is eléggé kislányos alapvetően. No és a csavar itt jön, emellett a keményebb zenéket kedvelem, a rockot metált és hasonló finomságokat és pasikból is az ilyen hosszú hajú rocker pasik azok akik úgy kifejezetten bejönnek. Viszont azt veszem észre, hogy az ilyen stílusú pasiknak általában hasonló stílusú barátnőjük van, nem nagyon láttam még rocker srácot hozzám hasonló csajjal. Az nyilván nem opció, hogy elkezdjek én is ilyen stílust magamra ölteni, mert úgy érzem az nagyon nem az én világom. Szerintetek alapvetően lehetne esélyem egy ilyen pasinál?2017. jún. 24. 16:39
21/24 anonim válasza:
Úgy tűnik neked, hogy én azt csinálom, amit illik?:))))
22/24 anonim válasza:
Ha ez az ami bejön akkor viszont ahhoz kell alkalmazkodnod ami nekik kell mert nekik is ugyanúgy joguk van eldönteni, hogy a rocker csaj vagy a visszafogott kislányos szerény lányt akarják.
De, ha visszaolvasod a kérdésed, rájössz, hogy az égadta világon semmi értelmes választ nem lehet írni rá mert épp te győzködsz minket, hogy mindenkinél szubjektív, hogy mi a vonzó és, hogy ő dönti el. Akkor ezek után pontosan mi a kérdésed?
23/24 anonim válasza:
"Néha akkora aprókolbászfesztiválokat tartanak itt a frusztrált faszik, hogy lehal a szerver."
Nagy húshoz nagy torma kell. (rövidebb) Đ:
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!