Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Szerintetek lenne esélyem egy ilyen srácnál?

Figyelt kérdés
Nos a problémám nem túl egetrengető, de azért mégis kíváncsi lennék a válaszokra. A helyzet az, hogy én egy kissé visszafogottabb stílusú nő vagyok, szeretek csinosan, nőiesen öltözködni, de nem öltözködöm kihívóan, emellett az arcom is eléggé kislányos alapvetően. No és a csavar itt jön, emellett a keményebb zenéket kedvelem, a rockot metált és hasonló finomságokat és pasikból is az ilyen hosszú hajú rocker pasik azok akik úgy kifejezetten bejönnek. Viszont azt veszem észre, hogy az ilyen stílusú pasiknak általában hasonló stílusú barátnőjük van, nem nagyon láttam még rocker srácot hozzám hasonló csajjal. Az nyilván nem opció, hogy elkezdjek én is ilyen stílust magamra ölteni, mert úgy érzem az nagyon nem az én világom. Szerintetek alapvetően lehetne esélyem egy ilyen pasinál?
2017. jún. 24. 16:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Egy kép rólad, egy a srácról aztán pontos válaszokat is fogsz kapni. Fele igen lesz, fele meg nem.

30/f

2017. jún. 24. 16:41
 2/24 anonim ***** válasza:
29%
Hány éves vagy? Ha 18 és 30 közöttiként te futsz egy srác után ahelyett hogy a bő kínálatú férfijelentkezők közül csemegét akkor a gond ott van hogy nem vagy elég jó csaj
2017. jún. 24. 16:43
 3/24 A kérdező kommentje:
Ez nem egy konkrét srácról szóló dolog, csak úgy nagy általánosságban kérdeztem, hogy az ilyen stílus képviselőinek bejöhet-e egy magamfajta visszafogottabb nő :)
2017. jún. 24. 16:43
 4/24 anonim ***** válasza:

A rockerek is emberek az embereknek változó az ízlésük. Húzz be egy igent meg egy nemet :)

30/f

2017. jún. 24. 16:45
 5/24 anonim ***** válasza:
ALAPVETŐEN bármilyen pasinál lehet esélyed. A gyakorlat meg megmutatja, hogy tényleg van-e. Amúgy kezdeményezel? Ha nem, akkor mi a kérdés? Akkor úgyis látod, hogy próbálkoznak-e a rockerek. Amúgy nem minden rockzenét kedvelő pasi öltözködik rockerként, szóval a lehetőségek végtelenek.
2017. jún. 24. 16:45
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a külső nem minden. Nekem is hasonló stílusom van mint neked, régen csak rockot hallgattam, most már bármit hallgatok ami megtetszik, és nekem is rocker barátom van. Hosszú haja van, gitározik (mondjuk én is), zenekaros felsőkben jár, szereti a rockot és a metált de azért nem csak ilyen ruhákban jár, sőt egyre ritkábban vesz fel zenekaros felsőt. De köztünk is a zene volt a legelső közös pont, a többi jött magától. Három éve vagyunk együtt de a mai napig imádunk együtt zenét hallgatni :) lehet hogy a személyiséged sokkal jobban passzol hozzá, mint gondolnád :)
2017. jún. 24. 16:48
 7/24 anonim ***** válasza:

Megbeszélhetnénk, én is rocker vagyok viszont az öltözködésem ezt már nem tükrözi. Neked rockzenét igencsak kedvelő ember kell, vagy olyan aki zenekaros póló/fekete farmer/vasasbakancs kombót hord mindig ?

30/f

2017. jún. 24. 16:49
 8/24 anonim ***** válasza:

Utóbbi lesz az szerintem, de tudjátok, nem az a típus, aki olyan 170 cm magas, kicsit kövérkés, kopaszodik, de azért a hoszzú haj megvan és egy 15 éves Iron Maiden pólót hord, amit ezalatt kétszer mosott ki az anyukája.

Inkább a 180 feletti, izmosabb, jókiállású, dúshajú, jóképű rockersrác. Csakhát azokat akarja minden rockerlány is.

2017. jún. 24. 16:52
 9/24 anonim ***** válasza:

A 2.-at hozom ,de ruhám már nincs hozzá :D

30/f

2017. jún. 24. 16:58
 10/24 anonim ***** válasza:

Miért van, hogy bármilyen ehhez hasonló kérdésből, nőktől csak úgy facsarni lehet a felszínességet úgy át van vele itatva.

Öltözék így, stílus ez, hosszú haj úgy és ebből le is van vonva a konklúzió, hogy nem illenek össze.

2017. jún. 24. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!