Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Szerintetek lenne esélyem egy ilyen srácnál?

Figyelt kérdés
Nos a problémám nem túl egetrengető, de azért mégis kíváncsi lennék a válaszokra. A helyzet az, hogy én egy kissé visszafogottabb stílusú nő vagyok, szeretek csinosan, nőiesen öltözködni, de nem öltözködöm kihívóan, emellett az arcom is eléggé kislányos alapvetően. No és a csavar itt jön, emellett a keményebb zenéket kedvelem, a rockot metált és hasonló finomságokat és pasikból is az ilyen hosszú hajú rocker pasik azok akik úgy kifejezetten bejönnek. Viszont azt veszem észre, hogy az ilyen stílusú pasiknak általában hasonló stílusú barátnőjük van, nem nagyon láttam még rocker srácot hozzám hasonló csajjal. Az nyilván nem opció, hogy elkezdjek én is ilyen stílust magamra ölteni, mert úgy érzem az nagyon nem az én világom. Szerintetek alapvetően lehetne esélyem egy ilyen pasinál?
2017. jún. 24. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ráadásul privátra sem válaszolnak. Nem is kell neki rocker hapsi. Most kihasználva érzem magam, pedig milyen sokat írtam :.(

30/f

2017. jún. 24. 17:02
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
9-es, neked sem jutott punci mostanában? 10-es, te meg kopaszodsz vagy mi a baj? A nők felszínesek? Na és? A férfiak, nem? Egyáltalán mi az hogy felszínes? Hogy neki bejönnek a rockerpasik, aztán egy ilyet akar magának? Hát nem döntheti el szegény? Amúgy is hány éves lehet a lány, 18?
2017. jún. 24. 17:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Neki nem rocker pasi kell, hanem rocker STÍLUSÚ pasi. Ez felszínesség mert nem az embert nézi csak a hosszú hajat, bőrkabátot meg a tetoválást. Ugyanez a rocker pasi egy sima pólóban, farmerben rövid hajjal már nem jó.

Amúgy eldöntheti, de akkor ne lepődjön meg, ha mivel neki nem olyan a stílusa mint amilyet kerget, így nem kell.

2017. jún. 24. 17:05
 14/24 anonim ***** válasza:
Na de mi van ha kell és boldogan élnek míg meg nem hallnak, aztán még az esküvőjükön is felcsendül a Nothing else matters a világtörténelem során először? Ne fanyalogj már folyton. Elveszed a lány kedvét.
2017. jún. 24. 17:09
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen elismerem lehet valami kis felszínesség a kérdésemben és nem kezdek el mentegetőzni úgy is fölöslegem, mert aki támadni akar az úgy is támadni fog. Ettől függetlenül megjegyeznén, hogy szó sincs róla, hogy nekem márpedig rocker stílusú pasi kell és inkább döglök meg egyedül magányosan minthogy máshoz hozzászóljak. Voltak már barátaim és egyikőjük sem volt ilyen stílusú távol áll tőlem külsőségek alapján párt választani nyilván nekem sem minden a külső. Ha betoppanna az ajtómon egy pasi aki ahogy az egyik válaszoló leírta hosszújhajú jóképű 180as kigyúrt szépfiú, de mellette kőbunkó és nem fog meg a személyisége ugyanúgy nem érdekelne mintha nem úgy öltözködne és nézne ki ahogy. Ettől függetlenül kár tagadni, hogy az embereknek igen is vannak igényeik ilyen téren és hiába tagadja bárki is mindenkinek meg van a maga ideálja, hogy épp ki az aki tetszik neki. Egyszerűen csak nekem ez az ami bejön, kíváncsi voltam, megkérdeztem, ennyi. :)
2017. jún. 24. 17:13
 16/24 A kérdező kommentje:
De azért meglehetősen jó látni, hogy itt ezen az oldalon bármilyen kérdésnél rögtön ez jön elő, hogy a nők milyen felszínesek és rögtön megy a támadás. Mert ugye három sorból már aztán mindent megtudsz a másikról ami alapján ítélkezni lehet.
2017. jún. 24. 17:16
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, új vagy itt? Itt szinte folyamatos a nőgyűlölet. Néha akkora aprókolbászfesztiválokat tartanak itt a frusztrált faszik, hogy lehal a szerver.

Általában amúgy az a bajuk, hogy már írnának neked privátban, de akkor egyszercsak észreveszik, hogy jaj na ennél sem lesz esélyem. A fene egye a mocskos felszínes fajtáját.

2017. jún. 24. 17:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez az Torma nyomd az "Itt mindenki zsivány, bezzeg én" szöveget
2017. jún. 24. 17:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Miért? Nem jó szöveg? Mit nyomjak inkább?
2017. jún. 24. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Többnyire működik de cheat kódokat nem illik bevetni még stratégiai játékokban sem
2017. jún. 24. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!