Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz férfinak lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz férfinak lenni?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok, de utálok férfiként létezni, legszívesebben nő lennék. A nőknek sokkal könnyebb a dolguk, ha jobban belegondol az ember. A férfinak kell kezdeményezni, állniuk kell a számlát, a nőknek könnyebb elcsábítani valakit, a pasinak kell verekedni, a nőt megtámadják, a férfiak nem üthetnek meg nőt, de fordítva igen, a férfiknak kell melózni, a nők ha teherbe esnek elmehetnek gyesre és még sorolhatnám, amiért sokkal jobb nőnek lenni.
2017. jún. 13. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

50

Te nem vagy normális...

2017. jún. 13. 23:15
 52/81 anonim ***** válasza:
77%

Nyomtam a zöldet neked kedves 25/F.

Hát, igen. Lehet mégis jobb nőnek lenni?

.....

Hát, nézd, ez a példádban felhozott nő(stény), szted normális párkapcsolatra lel? Kétlem. Itt fog siránkozni, kexar a párom, negcsalt, blab-la....

Azt tudd, te ki vagy, mint férfi, mit tudsz adni, milyen jó tulajdonságaid vannak. Tartás és türelem. Bár, én nő vagyok, én is ehhez tartom magam.

És, tudom, h megtalálom Őt.

Ennyi.

Kitartás, ebben is....

2017. jún. 13. 23:16
 53/81 A kérdező kommentje:
Na a végén kiderül, hogy nekem van igazam :D
2017. jún. 13. 23:18
 54/81 anonim ***** válasza:
58%
Bocsii 🙂 leszar* megcsalt* 🙂
2017. jún. 13. 23:21
 55/81 anonim ***** válasza:
35%

Kihagytad a legjobbat: a nők ihatnak cuki, színes, és finom koktélokat, míg ha pasi iszik ilyet, akkor rögtön b...zinak csúfolják :((

(Amúgy tényleg 2 gender van ezen az isten által már rég elhagyott oldalon: nő és áldozat..)

2017. jún. 13. 23:34
 56/81 A kérdező kommentje:

55

Tökre igazad van, mondjuk én letojnám :)

S a másik, hogyha egy pasinak keresztbe van téve a lába, azt is leszólják, bár én aztat szintén letojom.

A legjobb most jön amikor a pasi ülve szeret pisilni...én világéletemben ülök amikor pisilek, de nem érdekel, hogy ki mit szól. :)

2017. jún. 13. 23:39
 57/81 anonim ***** válasza:
#55. Bocsi, de ezt nem értem... 2 gender: nő és áldozat...
2017. jún. 13. 23:42
 58/81 anonim ***** válasza:
44%

53, Szerintem legbelül a legtöbb nő érzi, tudja, hogy ez így van, csak az egójuk nem engedi, hogy nyíltan kijelentsék. Feminizmus hatására a legtöbb hátrányos dolog a nőknek megszünt, viszont az előnyök ennek ellenére ugyanúgy megmaradtak.

Ennek ellénére, ha választhatnék ugyanúgy férfiként születnék újra. Elég lenne csak kicsit visszamennünk az időben. Gondolom te sem szeretnél 200 évvel ezelőtt nőként élni? vagy nőnek születni egy arab világban? esetleg 1 afrikai országban? Szóval nem tudhatod a körülményeket hova születsz és nagy általánosságban férfiként könnyebb dolgod lesz.

Most tuti mindenki le fog pontozni, de nem baj legalább lesz 1 jó estétek :).

2017. jún. 13. 23:43
 59/81 A kérdező kommentje:

58

Igen igazad van, de most a jelenkor van. :)

A férfiaknak sem könnyű az arab világban, hiszen ott vannak a terroristák, stb... majdnem mind férfi, nézd meg a migránsokat. :)

2017. jún. 13. 23:46
 60/81 anonim ***** válasza:
64%
Jó isten, gyere le... Hát hogy lehet egy férfi ekkora rinyap*na?
2017. jún. 14. 06:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!