Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság férfinak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság férfinak lenni a legrosszabb, szerintetek is?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 01:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Havi

Szülés

Zaklatások

Nem gondoltad át.

2012. jún. 11. 01:29
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintünk nem.
2012. jún. 11. 01:29
 3/27 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Nem, de ezt kifejthetnéd!
2012. jún. 11. 01:30
 4/27 anonim ***** válasza:
85%

Na még egy p.ha p.öcs... ezek estefelé elszaporodnak.

Bármikor lennék pasi, cseréljünk. Az hogy te töketlen vagy, az nem a férfi nemzedék sajátossága.

2012. jún. 11. 01:31
 5/27 anonim ***** válasza:
Lennék férfi,cserélnék veled.
2012. jún. 11. 01:34
 6/27 anonim ***** válasza:
31%

Rosszabba, ha a párkapcsolatot és a szexet nézzük.

EGy nő akármikor és akárkivel dughat még a csúnya kövéreket is megdugják a nagyon beteg, kanos állatok.

De egy férfi gyakran örül, ha egyáltalán összejön neki valami egy lánnyal.

JÓ, ha a tipikus magas, szép fiúkat vesszük, akik még izmosak is pénzesek meg erőszakosak, akiknek minden ujjára jut egy nő, azoknak király az élet, de viszonylag kevesen tartoznak ehhez a kategóriához.

Az átlagosak srácok a lányok szemében csúnyák és gusztustalanok, akikhez egy ujjal sem érnének.

A lányok másképp látják a fiúkat és mi fiúk is másképp látjuk a lányokat.

Valami felmérés szerint, a lányok a fiúk 80%-át lerondázzák, míg mi fiúk csak a lányok 20%!-át látjuk csúnyának!

2012. jún. 11. 01:35
 7/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Teljesen átlagos srác vagyok, mégsem okoz gondot az ismerkedés. Akár szexre, akár komolyabb kapcsolatra is elég könnyen lehet találni csajt manapság.

22F

2012. jún. 11. 01:41
 8/27 anonim ***** válasza:

En csinos lany vagyok allitolag, megsem talalok magam melle normalis pasit:D pedig nem a kigyurt nocsabaszokkal ismerkedek x)

Amugy ja, ha csak dugni akartok, akkor tenyleg nehez :D

De azt meg nem mondanam, hogy egy no akarmikor lefekhet akarkivel kovetkezmenyek nelkul, mert aki ezt megis megteszi, az el van mondva MINDENNEK foleg pasik altal..:D ha meg egy pasi fekszik le soksok csajjal, akkor az milyen meno meg irigylesre melto.

Szal nem ertek egyet. Sosem mondtam meg fiura, hogy csunya, max nem az esetem. Szerintem nincsen csunya ember, valaki mindenkinek szep vagy jokepu, de azert, mert nekem nem jon be valaki, meg nem csunya az illeto. Izlesek es pofonok.

Amugy amelyik pasi no akar lenni, az vallalja be az en menstruaciom elso 2 napjat, amikor felkelni alog tudok, tobbszor is hanyok, es kb bogni tudnek a fajdalomtol minden egyes honapban :D es ez csak a havibaj, a szulest meg nem is ismerem. Cserelek valakivel szivesen :D

2012. jún. 11. 01:42
 9/27 anonim ***** válasza:
* valakinek mindenki szep vagy jokepu
2012. jún. 11. 01:43
 10/27 anonim ***** válasza:

ma 01:41

Gondolom 170-175cm felett vagy magasságban, mert akkor érthető. De a lányoknál van valami magasság határ és aki nem éri azt el, ha jól emlékszem 175-180cm ez határ, akkor már esélytelen is náluk élből, mindenféle ismerkedés nélkül.

Azért tudom, hogy esélytelenek mert van egy csomó 160-175cm magasságú haverom és egynek sem volt még barátnője tartósan.

Minden lány a nagy méretekről álmodozok minden téren. A farok, a magasság meg mindenben a férfi legyen nagy! Ez a mániájuk én már ezért sem tudok nekik megfelelni mert épp a magasságban nem vagyok nagy épp a fő fő dologban...

2012. jún. 11. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!