Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság férfinak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság férfinak lenni a legrosszabb, szerintetek is?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 01:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tom Cruise meg kapja be!

Egyszer MO-t is megmenthetné...

2012. jún. 12. 15:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Huha, eleg gyorsan atcsapott a tema egy "kinek a rosszabb?"-alapu versengesbe...:)

Teljesen nyilvanvalo, hogy mind a ferfiaknak, mind a noknek vannak bizonyos hagyomanyos ertelemben vett szerepei az eletben, mas-mas kihivasoknak kell megfelelniuk, mas-mas elvarasokkal kell szembenezniuk es a hangsuly itt a "mas" szon van: egyik sem rosszabb feltetlenul a masiknal, egyszeruen mas.

Ha mar feltetlenul azt akarjuk eldonteni, hogy kinek rossz es kinek jo, akkor en azt mondom, hogy nemtol fuggetlenul azoknak az embereknek jo, vagy legalabbis konnyebb az elete, akik kepesek bizni onmagukban, a helyen van az onertekelesuk, ki tudnak bekulni sajat magukkal, el tudjak fogadni az elet kihivasait es megprobalnak azokkal megkuzdeni, amennyire lehet igyekeznek harmoniaba, osszhangba, egyensulyba kerulni onmagukkal.

Az en szemelyes meglatasom: nekem sem megy konnyen a csajozas, vannak gatlasaim ezen a teren, olykor a keserusegig is el tudok jutni, de amikor volt egy idoszakom, amikor munka mellett magamra kellett foznom, mosogatnom, takaritanom, mosnom, bevasarolnom, bizony igen erosen elgondolkoztam, hogy mennyire kemeny elete lehet egy nonek, ha mondjuk gyerekneveles mellett ra harul a hazimunka elvegzese es esetleg kozben meg a karrierevel is foglalkozik...

26/F

2012. jún. 12. 16:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Ehy biztos...Tom Cruise nak JÓÓÓ
2012. jún. 12. 16:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Hat nem is tudom... mostanaban azert elegge ugy tunik, hogy Tom Cruise-nak rendesen atmosta az agyat a szcientologia.

De ha neki igy jo, akkor nekem is jo.:D

2012. jún. 12. 16:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát...nem tudom Tom régen se volt rossz fiú...
2012. jún. 12. 17:04
 26/27 anonim ***** válasza:
szerintem jó férfinak lenni, csak sok pénz kellene még.
2012. jún. 23. 03:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Na tessék!! 0'g egy ok hogy jó Tom Cruise nak....én Tom Cruise akarok lenni...és pont.
2012. jún. 23. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!