Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság férfinak lenni a legrosszabb, szerintetek is?
Hatarozottan lennek inkabb ferfi.A menstruaciom egy pokol minden honapban, legszivesebben hibernalnam magam azokra a napokra.
A szules is gaz, egyreszt fajdalmas mind a terhesseg jelentos resze mind maga a szules.Nem is beszelve a sokaknal elofordulo sulyproblemakkal . Illetve h nem sikerul visszanyerniuk az eredeti alakjukat.Sok kismama a szules utan depresszios lesz.
Aztan! Nezzuk meg mi van.....
Ha egy no tobb palival is volt mar szorosabb kapcsolatba, leribancozhatjak, ellenben a ferfi a Casanova, uberfa.sza macho aki minden not megkaphat, tehat tud valamit.Itt allandoan az a duma megy ervkent, hogy lakat meg kulcs.Gondolom a tobbseg mar hallotta....
Egy nonek meg kell allnia a helyet a haztartasban, fozesben, gyereknevelesben, sexualis egyuttletben, munkaban.Jah majd kihagytam MINDIG nezzen ki jol.
A ferfi ha a munka mellett fel ev utan sut egy pizzat, maga a tokely....Es ha mar el is mosogat maga utan....arrol mar ne is beszeljunk.Fokozhatatlan csoda!
Ha egy ferfi leissza magat a vilag legtermeszetesebb dolga, de ha egy no'....en hozzateszem egyik felnel sem szeretem.
Ha egy pali izompolot vesz fel....abban nincs semmi, sot! kerem add magara!
Na de ha egy no kivagott folsot vesz fel, vagy egyeb huncutsagot kovet el.Biztos! Marmint sokak szerint, hogy egy konnyuveru nocske es nem megbizhato.
Férfinak lenni jó. Le fognak pontozni a fiatalok, de a férfi 30 év felett kezdődik. (Majd gyertek vissza 10 év múlva felpontozni! :-))
30 felett pedig nem számít az életkor. Lehet 18 éves, de lehet 45 éves is a lány/nő.
Férfinak lenni jó, mert ha van barátnőm, akkor a többi ragad rám. Csak az elsőt nehezebb megszerezni.
Férfinak lenni jó, mert ha tényleg férfias vagy, akkor lehet magasabb barátnőd is. Tapasztalat.
Ez érdekes, meg az is, hogy 25 évesen mérnökként (ami azért férfias foglalkozás valamilyen szinten) sosem volt barátnőm.
a #6-nak amúgy igaza van, nagyon is.
Ja és 185 cm vagyok.
Vannak lány ismerőseim akik azt mondták hogy Tom Cruis tök ronda...ami azért fura mert régen én lapoztam egy újságot és megláttam a pali és az jött ki belőlem hogy:bakker milyen eldeformált feje van. Amire anyám(!!!) csak annyit mondott hogy -bár neked is ilyen "eldeformálódott" fejem lenne...
Ugyhogy a tanulság:
1.a nők örök rejtélyek maradnak
2. Társaságban ne beszélj Tom Cruis ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!