Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság férfinak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság férfinak lenni a legrosszabb, szerintetek is?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 01:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
169 cm-es lany vagyok, es egy 174 cm-es pasiert vagyok oda:P es volt mar jo par baratnoje. Ennyit hisztizni meg masokban keresni a hibat ahelyett, hogy magatokba neznetek... Szornyu. Hisztigepek.
2012. jún. 11. 01:53
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem én ugyanezt kérdezhetném hogy nőnek lenni a legrosszabb. Amikor ezt érzed hogy fiúnak lenni rossz akkor gondolj bele hogy a lányoknak 10-szer rosszabb. A havi vérzés nekem nem szokott fájni mert a szerencsésebbek közé tartozom. De attól még mindig sz*r. A fiúk akármikor elmehetnek akárhova de a nőknek a havijukhoz kell igazítaniuk a programjukat. Aztán még az is ott van hogy ha elcseszel valamit szex közben akkor nem neked hanem a csajnak lesz baja. És nézzük a mindennapi életet. Egy férfi több eséllyel talál munkát mint egy kis szőke r*banc amilyennek mondanak egyes lányokat! Szóval gondolj arra hogy másoknak rosszabb ez bejön!
2012. jún. 11. 01:56
 13/27 anonim ***** válasza:

Hatarozottan lennek inkabb ferfi.A menstruaciom egy pokol minden honapban, legszivesebben hibernalnam magam azokra a napokra.

A szules is gaz, egyreszt fajdalmas mind a terhesseg jelentos resze mind maga a szules.Nem is beszelve a sokaknal elofordulo sulyproblemakkal . Illetve h nem sikerul visszanyerniuk az eredeti alakjukat.Sok kismama a szules utan depresszios lesz.

Aztan! Nezzuk meg mi van.....

Ha egy no tobb palival is volt mar szorosabb kapcsolatba, leribancozhatjak, ellenben a ferfi a Casanova, uberfa.sza macho aki minden not megkaphat, tehat tud valamit.Itt allandoan az a duma megy ervkent, hogy lakat meg kulcs.Gondolom a tobbseg mar hallotta....

Egy nonek meg kell allnia a helyet a haztartasban, fozesben, gyereknevelesben, sexualis egyuttletben, munkaban.Jah majd kihagytam MINDIG nezzen ki jol.

A ferfi ha a munka mellett fel ev utan sut egy pizzat, maga a tokely....Es ha mar el is mosogat maga utan....arrol mar ne is beszeljunk.Fokozhatatlan csoda!

Ha egy ferfi leissza magat a vilag legtermeszetesebb dolga, de ha egy no'....en hozzateszem egyik felnel sem szeretem.

Ha egy pali izompolot vesz fel....abban nincs semmi, sot! kerem add magara!

Na de ha egy no kivagott folsot vesz fel, vagy egyeb huncutsagot kovet el.Biztos! Marmint sokak szerint, hogy egy konnyuveru nocske es nem megbizhato.

2012. jún. 11. 01:57
 14/27 anonim ***** válasza:

Férfinak lenni jó. Le fognak pontozni a fiatalok, de a férfi 30 év felett kezdődik. (Majd gyertek vissza 10 év múlva felpontozni! :-))

30 felett pedig nem számít az életkor. Lehet 18 éves, de lehet 45 éves is a lány/nő.

Férfinak lenni jó, mert ha van barátnőm, akkor a többi ragad rám. Csak az elsőt nehezebb megszerezni.

Férfinak lenni jó, mert ha tényleg férfias vagy, akkor lehet magasabb barátnőd is. Tapasztalat.

2012. jún. 11. 02:21
 15/27 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, meg az is, hogy 25 évesen mérnökként (ami azért férfias foglalkozás valamilyen szinten) sosem volt barátnőm.

a #6-nak amúgy igaza van, nagyon is.

Ja és 185 cm vagyok.

2012. jún. 11. 02:39
 16/27 anonim ***** válasza:
És a pasiknak mi a rossz? Akárhogy is néz ki, mindig csúnya lesz a nők szemében (legtöbbször), idős korban nem működik normálisan a dákó, amitől depresszió is lehet, ők végzik a nehéz munkát, úgy értem fát vágnak (persze nő.k is szoktak, de inkább a pasik), ők viszik a nehezet. Ha fel áll egy csajra a farkuk akkor "fuuj de undorító". Mindennel bajuk van a legtöbb nőknek.. jah, meg ha kicsit is ad magára a pasi, akkor az már is b*zi, ha vékony akkor biztos kocka, ha kövér akkor lusta.. gyerekkorban nagy részük állandó depresszióban és megalázottságban él, csak mert "NEM TÖKÉLETESEK" Oké, a nők is rengeteget dolgoznak, szülnek, de el kell ismerni: egyik sem könnyű munka!! Ne higgye azt senki, hogy pasinak lenni hú de jó, mert nem csinál semmit, meg nőnek se könnyű!! szóval próbáljatok meg gondolkodni.. ha egyszer cserélnétek,biztos hogy nem bírnátok ki sokáig a másik testében..
2012. jún. 11. 07:11
 17/27 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Pl. Csótánynak lenni rosszabb.
2012. jún. 11. 09:17
 18/27 anonim ***** válasza:
én lennék nő,de max pár napig :D a szülés rohadtul fájhat,a menstruáció is elég pocsék lehet,meg hát a nők nem valami erősek, ezeket leszámítva szerintem jobb a nőknek
2012. jún. 12. 14:51
 19/27 anonim ***** válasza:

Vannak lány ismerőseim akik azt mondták hogy Tom Cruis tök ronda...ami azért fura mert régen én lapoztam egy újságot és megláttam a pali és az jött ki belőlem hogy:bakker milyen eldeformált feje van. Amire anyám(!!!) csak annyit mondott hogy -bár neked is ilyen "eldeformálódott" fejem lenne...

Ugyhogy a tanulság:

1.a nők örök rejtélyek maradnak

2. Társaságban ne beszélj Tom Cruis ról.

2012. jún. 12. 15:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem nagyon vág ide de nekem ez jutott eszembe a kérdés kapcsán...te kis puhap*cs
2012. jún. 12. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!