Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban mit jelent ez: férfinak lenni?
Összefoglalva:
Miért jó férfinak lenni?
értek a focihoz.
ötnapos nyaraláshoz elég egy kézitáska.
A telefonbeszélgetéseim fél percig tartanak.
Nem kell sorban állnom a mosdóhoz.
Egyedül ki tudok nyitni minden üveget.
Minden orgazmusom valódi.
Ha bírálják a munkámat, nem hiszem, hogy titokban az egész világ engem
gyűlöl.
A legkisebb figyelmességért is külön köszönetet kapok.
Időt és pénzt takarítok meg azzal, hogy háromhetente, nagy tételben
mosogatok.
Ha elfelejtenek meghívni valahova, az azt jelenti, hogy elfelejtettek
meghívni, nem pedig azt, hogy utálnak és többet látni sem akarnak.
Nyaktól lefele nem kell borotválkoznom.
Egyik kollégám sem tud könnyekre fakasztani.
Ha 34 évesen egyedül élek, senki sem csodálkozik.
Le tudom írni a hóra a nevem sárgával.
Virággal mindent rendbe lehet hozni.
Nem kell mások érzései miatt aggódnom.
ébren töltött időm 90 százalékában a szexre gondolhatok.
Hátramenetben parkolni gyerekjáték. (előremenetben is...)
Az előjáték nem kötelező.
Nem érzem úgy, hogy ki kell takarítanom, ha jön a villanyszámlás.
Fütyülök rá, ha nem veszik észre az új frizurámat.
Ha órákon át csendben nézem a tévét a haverommal, nem gondolok közben arra,
hogy biztosan haragszik rám.
Nem kezdek szorongani, ha meglátom, mekkora egy kisbaba feje.
Ugyanannyi munkáért többet fizetnek.
Az ágyékomnak a közelébe se kerül forró gyanta.
Az ősz haj és a ráncok karakteresebbé teszik az arcomat.
A távirányító az enyém és csak az enyém.
Nem kell remegő izmokkal tartanom magam a nyilvános vécé ülőkéje fölött.
A beszélgetőpartnereim nem nézik a mellemet.
Ha óvszert vásárolok, a boltos nem próbál elképzelni meztelenül.
Ha nem hívom fel a haveromat a megbeszélt időben, nem szól a többi
barátomnak, és nem próbálják közösen kideríteni, mi bajom lehet.
A diéta azt jelenti, hogy közepes adag krumplit eszem a hamburgerhez.
omg nehogy elhidd azt a rakás bullshitet az első válaszolónak. valószínűleg éppenhogycsak elérte a homo erectus stádiumot fejlődése során, azok alapján amit leírt.
a homo sapiens sapiensek, vagyis a mai modern emberek ennél már kicsit tovább jutottak számos téren. pl a borotválkozás terén egész biztosan ;) etc.
sajnos ma már igénytelenebbek a pasik, na nem mindegyik, de sokan el vannak a szarban maguk körül és azt hiszik csak attól már ők férfiak mert úgy születtek és himbi-limbi van a lábuk közt.
Holott ez sokkal-sokkal többről szól, de nem sokan érik ezt fel ésszel, és szerintem már egyre rosszabb lesz a helyzet, mint ahogy a 15-6 éves csajos is már mindegyikük 40 pasival volt és 2 gyereke van meg minden, na ettől sem nő egy nő.
27/L
első hozzászóló.Csaj vagyok és értek a focihoz, a foci meccsek az életem :) Szóval ez nem kimondottan pasis tulajdonság hogy valaki ért a focihoz ;)
Amúgy meg mindenkinek mást jelent a pasi.Mindenki máskép szereti őket,mint ahogy ők is a nőket!
Aki lepontozta az első hozzászólót, annak jelezném, hogy minden bizonnyal ő sem gondolta komolyan, valószínűleg csupán egy kellemes mosolyt akart csalni az arcunkra azzal a nemi sztereotípiákból összeállított viccel. Én mosolyogtam.
A kérdésre válaszolva:
Nekem nem sokat jelent férfinak lenni. Gyűlölöm a középkorias, begyepesedett nemi szerepeket.
Nem tartom teljes értékűnek azt az embert, aki elvárja, hogy segítsek egy nőnek kinyitni az ajtót, hogy mindenképp én tegyem meg az első lépést egy kapcsolatban, hogy én legyek az egyedüli kenyérkereső, hogy szeressem a focit és vegyem a virágokat.
Forog a gyomrom az ilyesmi szexista expektációktól.
Egy nő legyen erős, fizikailag, szellemileg egyaránt. Álljon meg a talpán, legyen véleménye, saját, igazi gondolatmenete, ne ijedjen meg egy szellemi vitától és törekedjen karrierre és ne legyen semmiben sem kevesebb, mint egy férfi.
Azok a nők, akik többször annyi időt fordítanak a sminkjükre, ruhájukra, a csöcseik kirakatba állítására, miközben a fejük kong az ürességtől és a szexuális vonzerejükön kívül nincs más értékük, sokadrendű emberi lények.
Számomra férfinak lenni csupán annyit jelent, hogy borotválnom kell az arcom, nem menstruálok és nem szülhetek gyereket.
Aki túlmisztifikálja a dolgot az szexista és el van tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!