Érdemes a mai világban egy férfinak gyereket szülni?
Ne menj ki az utcára, mert a fejedre eshet egy virágcserép.
Kb. ugyanaz a kettő szemléletmódja.
Nem lehet így nekiállni semminek.
Természetesen meg kell nézni kivel él az ember.
Szerintem 100 évvel ezelőtt is voltak nők, akiket elhagytak, megcsaltak a férfiak, ők mégis szültek gyereket.
Van olyan férfi, aki nem érdemli meg hogy apa legyen, annak nem érdemes gyereket szülni.
Ez fordítva is igaz!
A férfi dolgozik, elkészül a közös otthon, megszületik a baba, aztán a nő kirúgja. És férfi ott marad egyedül, és örül, ha látogathatja a gyerekét.
És ha még van kedve, bizalma, akkor talán újra kezdi, de az is lehet, hogy egy életre elmegy a kedve az egésztől.
Tudod, Engem elhagytak, megcsaltak, egyedül nevelem a gyerekeim, minden okom megvan hogy utáljam a férfiakat.
De tudom hogy vannak kivételek, csak meg kell találni a megfelelő embert.Én még ezek után is szülnék ha lenne kinek.
Leginkább a nőknek érdemes szülniük, mert a férfiak még nem tudnak.
Amikor gyerek szeretnél nem gondolsz ilyenekre szerintem.
A házasságok fele válással végződik, ez a statisztika, de te miért éppen a válós felébe tartoznál?
Normálisan gondolkodó nő nem a férfiNAK szül gyereket,hanem a férfiTŐL! Azért szül,hogy a gyereket KÖZÖSEN neveljék fel.
Ezt ma nagyon sok nő elfelejti. Kizárólag a gyerekkel törődik,ajnározza éjjel-nappal,mert a sok ostoba szerint erre van szüksége a gyereknek! Nevelnek egy éjjel-nappal hisztiző gyereket, a férj pedig legyen hálás,amiért van tiszta ingje! Ha hazamegy a melóból,egy fáradt,elhanyagolt külsejű nőt talál otthon,akivel csak a gyerekről lehet beszélgetni. Akit a férj napi gondjai már nem érdekelnek. Ha esetleg szeretkezni lenne kedve,akkor is állandóan azt kell lesni,mikor sír a gyerek a legkritikusabb pillanatban,vagy éppen az anya rohan etetni az éjszaka közepén.
Az ilyen anya csodálkozik,hogy a férj besokall! Nem az apa alkalmatlan az apa szerepre,hanem az anya a rossz anya és rossz feleség. A házasságot folyamatosan ápolni kell mindkét félnek!
Ahelyett,hogy magábaszállna,és megtenne mindent a házasságáért és a családért,inkább válik,és a legtöbb esetben az apa ellen neveli a gyereket. A gyerek pedig úgy nő fel,hogy az anya állandóan hangoztatja neki,hogy mekkora áldozatot hozott érte egész életében.
Vagy nem tud majd elszakadni az anyjától felnőttként sem.vagy éppen otthagyja az anyját egymagára.
Nem a férfiakat kellene szidni,hanem a nőknek észheztérni!
(Tisztelet a kivéterlnek,de ez elég kevés van).
40/N
16:43 hogy mennyire igaz, amit írtál! Nem csak a nők szemszögéből kell nézni a dolgokat. Nagyon sok férfi is csalódott a nőkben.
2 gyerekes, házasságban élő nő vagyok, de láttam sok furcsaságot. Én azért szültem, mert nagyon akartam anya lenni. Ketyegett a biológiai órám rendesen, 32 voltam az első terhességemnél, de egy válás után nem volt könnyű megtalálni azt az embert, akit el tudtam képzelni a gyereke(i)m apjának. És bár nem tökéletes a házasságom, úgy érzem, magamnak szültem, és megérte.
Ami bánt, a lányaim közölték, hogy soha nem fognak szülni, ne számítsak arra, hogy nagymama leszek. Tény, 28 éves koromig én is ezt mondtam, és az én lányaim előtt nem az ideális család áll mintának.
Ha megtalálod az "igazit", és nagyon vágysz az anyaságra, nem fogsz ezen tépelődni. Nagyon sokan vállalják inkább a magányt, ez mindenkinek a magánügye, de én biztos, hogy beleőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!