Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes a mai világban egy...

Érdemes a mai világban egy férfinak gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Elhagynak, megcsalnak, nem fizetik a gyerek költségeinek a felét, egyedül kell két ember munkáját a gyereknevelédsben elvégezni, amit úgysem lehet, ami úgyis kudarc lesz. A gyerekek meg szenvednek mindentől.
2010. okt. 8. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A férfiban nincs fajfenntartási ösztön,csak a nőben.Nemi ösztön mindkettőben van.A férfi nőt akar,a nő férfit és gyereket.Mikor ketyeg a biológiai órád,magadnak szülsz nem a férfinak.A férfiban nem csörög a vekker.

Amiről te írsz az az alom biztonsága.Bármilyen furcsa vannak rendes férfiak,mert ha nem lennének,akkor rendes gyerekek sem lennének,akik majdan rendes felnőttekké válnak. Kiragadtál egy réteget,és egyetemes elvként hangoztatod.A dolgod az,hogy megtaláld a rendes férfit.

2010. okt. 8. 19:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Összességében pozitívak. Csak körülöttem sok negatív példa van. Jó lenne valami csodás biztosíték. Én biztos, hogy csak házasságban szülnék. Egyedül nem. Se elég erős nem vagyok, se a gyereknek nem kívánom hogy átéljék a válást.

22/L

2010. okt. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!