Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz férfinak lenni?
Mert sok pasi előtt nincsen férfi minta,leginkább a fiúk is az anyákhoz kerülnek.Sok nő nem is engedi,hogy a férje is részt vegyen a nevelésben.
Skandináv országokban az apukának is kötelező minimum félévre gyesre menni
Ez egy baromság.
Csak azért nyilatkozol így, mert nem vagy nő.
Egy valamiben könnyebb a nőnek.
Ha szexet akar, akkor azt könnyebben megkaphatja, viszont ez meg ugye nem jellemző rájuk. Lehet tán pont ezért, mert az túl könnyű.
Amúgy minden másban szívnak ők is, főleg a mai világban, szerintem nekik az emancipáció kora előtt sokkal könnyebb volt, de addig harcoltak amíg jól kicsesztek magukkal :)
A mai világban rengetegszer kezdeményez a nő.
Hogy ezt nálad nem teszik, annak is biztos megvan az oka.
Tényleg jó nőnek lenni. Én legalábbis szeretek nő lenni.
De mi szeretjük a férfiakat! Szóval fel a fejjel! Nélkületek nem lenne jó az élet. :)
Mellettetek biztonságban érezhetjük magunkat, segítetek a dolgokat racionális szemszögből is átgondolni mivel mi hajlamosak vagyunk az érzelmeinkre hallgatni ami nem minden esetben jó.
6/7
nekem pont az a tervem, hogy nőként születek, majd újra :) eldöntöttem 30 éves fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!