Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz férfinak lenni?
"ha elviseled hogy a párod a far kát dugdossa minden nyílásodba ami csak van a testeden! Na de neked azt türnöd kell különben megver."
Nem akarom firtatni, milyen élményekben volt részed párkapcsolat címén, de a szürke átlag azért nem így éli meg a dolgot.
11/11
Megnyugtatlak, hogy nekem nem lesz se gyerekem, se senkim, max állataim!
Azt gondolom, hogy ez abszolút a nők évszázada. Nem csak párkeresés terén, de például a munkahelyi üvegplafon eltűnésével még műszaki helyeken is egyre több a nő, egyre több a női vezető, az egyetemeken már a legtöbb helyen többségben vannak a nők, 10 éven belül ez a munkahelyeken is nagyon látszani fog.
Mellé egyértelmű a párkeresési előny, megszűnt a házasság, mint egyetlen érvényesülési lehetőség a nők számára, szabadon válogathatnak a partnerek közül, és többségükben élnek is ezzel a lehetőségéggel.
Ezzel együtt nem szeretnék nő lenni, férfinek születtem, férfiként kell boldogulni, és nem irigykedni a másik nemre.
Csak egy hónapig lennél nő, visszasírnád a férfi létet. Nem mondom, hogy utálok nő lenni, mert nem így van, de azt erősen cáfolom, hogy könnyebb lenne.
Például a tanult szakmámban pont emiatt vagyok hátrányban, mert nő vagyok. Ha egy nő elmegy szülni, nem biztos, hogy vissza tud menni utána a munkahelyére (a cégek mindenféle ürüggyel taktikázni tudnak, hogy ne kelljen valakit alkalmazni, ha nem akarják, ha kell, munkaköröket szüntetnek meg...). Ha nem akar egy nő egy férfi kiszolgáltatottja lenni, keményen kell dolgozni, és sokszor többet, mint egy férfinak.
Soroljam még?
Sztem kérdező az első menzeszed után sírnál hogy miért nem születtél megint inkább pasinak:DDDD Az első szülés után meg a következő összes életedre bekívánnád hogy pasi legyél megint:DDD
De amúgy a testi katasztrófák mellett is számtalan dolog van ami miatt nagyon rossz nőnek lenni. De majd a következő életedben rájössz mikor betöltöd nőként is a 30-at;)
Mindenki a saját nemét látja nehezebbnek, hiszen nem érzi át a másik nem életét, nem tudja, mivel jár az. Én sem érzem át a te vagy az összes férfitársad fájdalmát (ne haragudj, de az hogy nőnek könnyebb elcsábítani valakit vagy hogy neked "kell" fizetni az nem érződik komoly problémának), ahogy te is nehezen éreznéd át az én panaszaimat.
Maradjunk annyiban, hogy mindkét nemnek megvannak a maguk előnyei és hátrányai. Igazságot itt nem tudsz tenni, amíg nem voltál mindkettő, és ez valljuk be, lehetetlen.
Igazából egyik nemnek sincs könnyebb dolga a másiknál, csak mindkét nemnél mások a nehézségek, de nincs olyan, hogy nőnek vagy férfinak úgy egyáltalán könnyebb lenni. Bizonyos dolgokban a nőknek könnyebb, más dolgokban meg a férfiaknak. (És az üvegplafon még ott van sajnos, én tapasztalom, még ha mást is cikkeznek...)
# 15/17 Időpont ma 21:05 válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!