Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám bebizonyítani h már nem vok ribanc? :S
Ez kamukérdés ugye?
Ha mégsem, akkor van ötletem: nincs szex járástól számítva 4 hónapig.
Ez komoly. A pasiknak ez kell. De húzhatod őket 6 hónapig is, akkor már el is jegyeznek:DDD
Ha ezzel a sráccal is úgy feküdtél le, hogy még kapcsolatban sem vagy vele, akkor mit vársz? Már megvoltál neki. Ő is csak dugni tart... Hogyan akarsz te ezzel komoly kapcsolatot? Hogy akarod hogy ne nézzenek ringyónak?
Szóval nem ártana valamiféle életmódváltás, ha tényleg komoly kapcsolatat szeretnél, mert ha kifogsz egy értelmesebb srácot, ne az álljon közétek hogy a fél város megjárt téged...
Szerintem el kéne beszélgetned a sráccal mikor kettesben vagytok hogy te komolyabban gondolod,ha nem bunkó a gyerek akibe beleszerettél, akkor megfogja érteni sztem, ha pedig nem akarod nyíltan a szemébe mondani a dolgot,akkor próbáld meg körülírni a dolgot,máshogy megközelíteni.hogy te megváltoztál és már nem ugyanaz a lány vagy már, mióta közelebb kerültél hozzá..ilyesmi
Remélem segítettem!
Hat en sem hinnem el a pasi helyebe hogy megvaltoztal,ha csak ugy megbaszatod magad a fel varossal.
Veletlenul nem Heninek hivnak?de oszinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!