Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet ez az állítás a duci lányokkal kapcsolatban?
Tapasztalataim szerint nagyon jellemző. Bár én személy szerint nem nagyon értem ezt a felfogást, de az esetek többségében valóban az a helyzet, hogy bár úgy tűnik a végletekig izgatja őket, hogy milyen egy duci lánnyal, az utcán csak kevesen fognák a kezem.
22N
igen igaz, sokan nem vállalnák fel...
nekem volt duci barátnőm és még ő maga is megkérdezte, hogy szégyellem e...
én felvállaltam, nem éreztem cikinek, szerettem
nem is tudom elképzelni úgy a kapcsolatot, hogy rejtegetem a barátnőmet
24F
Én egy negyvenes teltebb (nem kövér, de kerekebb)magas, ápolt nő vagyok,és bizony zsongnak a pasik körülöttem.Néha már zavar is, de nagyon jól esik, hogy érezhetően vonzódnak hozzám. Jaj és nem csak az átlagos szürke kisegerek, hanem kimondottan vonzó, férfias, jóképű férfiak is próbálkoznak.
Szerintem ha pozitív a kisugárzása, ápolt, mosolygós egy teltebb nő is lehet vonzóbb. Rengeteg vékony barátnőm van akikre rá sem néznek a pasik,mert olyan fa arccal mennek végig a városon, hogy megijednek tőlük és engem kérdeznek, hogy mit csináljanak,hogy őket is észrevegyék.
A kövér csajok bizonygatják egyedül, hogy minden férfinak bejönnek a bálnák titokban. Ha ez így van, akkor miért írja mindenki az ellenkezőjét még egy anonim oldalon is? Aztán leszavazzák a nekik nem tetsző válaszokat.
Fogadjátok el: nagyon kevés férfi van, aki vonzónak tartja a szalonnás ülepeteket.
Lehet leszavazni, sose érdekelt, hány %-os a válaszom. ;) Nektek viszont nagyon fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!