Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen duci alkatú lánynak milyen pasiknál van esélye?
Voltam már kövér (>25 BMI, sőt, közel 30 is...)- talán tőlem akkor elfogadod, hogy sokkal, de sokkal jobban tetszem a férfiaknak, mióta normál, igényes testalkatom van.
Nagyon nem így néztem ki, mint a linkelt kép, de ég és föld az érdeklődés most és akkor (pedig azóta eltelt pár év és még így is).
Nyilván nem mindegy, hogyan öltözködsz, milyen a személyiséged- de egyszerűen nagyon nehéz ilyen testalkattal igényesnek, csinosnak, kívánatosnak lenni. Tényleg.
A saját tapasztalatom pluszban még az, hogy a fogyással a személyiséged is változik...
Sőt sajnos az emberek hozzáállása és a bánásmód is (meglepően kedvesebbek az emberek hétköznapi dolgokban is- kövérként ezt nagyon nem így tapasztaltam...)
Tudom, nem ezt szeretted volna olvasni, de sajnos hiába préseled magad fűzőbe, veszel 5-ös méretű harisnyát (ha rád megy)vagy valami átlátszó lebernyeget- nem ettől függ a siker, tényleg nem.
Gazdag izmos jóképű pasinak nem fogsz kelleni.
Keres te szintedhez hasonló pasit!
Hasonló alkatú pasiknál, csúnyáknál, jóval idősebbeknél, stb. Magyarul azoknál, akik beérik vele.
Nyugodtan lehet lepontozni.
A molett nem ez a kategória, hanem az, akin 10-15 kiló felesleg van, gusztusosan elrendezve.
Ez a testalkat már nem az. Ne hazudj magadnak!
Ahhoz, hogy tetsszen a pasiknak, tegye pont ugyanazt, amit egy gepárd testű bombázó!
Vagyis egyen mértékkel és mozogjon rendszeresen!
De ha nem zavarja, hogy nem tetszik a pasinak, akkor legyen bevállalós!
Seg.gből szájba, bdsm, pisiszex, minden, amit akar!
Egy hájfétisiszta pasival dugni se lenne kevésbé megalázó.
Hát el kell keserítselek,nem válogathatsz.
Konkrétan egy piacképes palinak nem fog kelleni,őket felejtsd el a sikeres,gazdag,akár több diplomás,izmos,igényes férfiakat.
Talán a közmunkások között lehet esélyed vagy nagyon nem kellendő férfiaknál,pl egy minimálbéresnél,aki kocsmázik.
2.Vagy tényleg fogysz 36-40+ kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!