Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet ez az állítás a duci lányokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A pasik egy része titokban áradozik a duci lányokról,lefeküdne velük. De ezt nem vállalja fel,mert fél mások kigúnyolásától,és ezért inkább vékony lányokkal van.2017. máj. 25. 16:41
1/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, titokban sem feküdnék le velük... Taszítanak.
2/28 anonim válasza:
Igaz.De az ilyenek nagyon éretlenek, mert mások "mit szólásától" függően élik az életüket.
3/28 anonim válasza:
ismerek dagi nőt,van fickoja,az hogy neked nincs az a te sarad
6/28 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm állította ezt.
2017. máj. 25. 16:55
7/28 A kérdező kommentje:
3-as,ezt kifejtenéd bővebben? Tudtommal nem saraztam itt senkit.:)
2017. máj. 25. 16:57
8/28 anonim válasza:
Nem igaz. A férfiakat pont nem érdekli, hogy mások mit gondolnak a nőjéről.
Amelyik faszi gerjed a duci nőkre, az összejön egy duci nővel, és kész.
Csak nagyon kevés férfi gerjed a duci nőkre.
9/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, egyáltalán nem érzek irántuk szexuális vonzalmat. Nem beszélve arról, hogy az elhízás baromi egészségtelen, ráadásul kevésbé "mozgékonyak" az ágyban, nehezebb bizonyos helyekhez hozzáférni egyes pózokban, stb. Mielőtt valaki azt kérdezné, hogy honnan veszem ezt, próbáltam ilyen lánnyal.
10/28 anonim válasza:
a duci az szerintem oké :) nekem be jönnek jobb az mindt egy 40-50 kilós csont kollekció egy kis felesleg nem hártrány csak erény
de jóbol is meg árt a sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!