Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy erősen duci, lógó cicijű nőnek mennyi esélye van szexkapcsolatot találni?
Ez csak egy elméleti kérdés.
Ugye szexkapcsolatra olyat keres mindenki, aki külsőre vonzó, itt annyira nem lényeg a személyiség. Egy ilyen nő milyen embereknek kellene szexkapcsolatra?
Szex közben nem számít hogy milyen a testalkata. A lógó tőgyek látványa izgató. A sok zsír nem érdekes, legalább puha.
A lényeg, hogy nagyon akarja, és többször is elélvezzen. Ne legyen elég egy fél órás szex. Az sem rossz, ha szétfolyik a puncija.
Kapcsolatban viszont nem tudnám elviselni ha túlsúlyos.
4.: az utóbbi
(Egyébként kiszámoltam, 60 kiló az én magasságomhoz pont a normál testsúly közepém van, tehát az kicsit sem számít túlsúlyosnak)
60kg-os nő ne legyen már duci kategória. Esetleg ha extrémen alacsony.
Én is jobban szeretem ha van egy kis zsírpárna a férfin az izom felett. Kellemesebb nekem, mint egy szálkás testet ölelni, de ezek egyéni preferenciák, kinek mi tetszik.
Ezen az oldalon, aki 52 kilónál 1 dekával több, az már elhízottnak minősül.A 60 kiló itt már 260-nak van nézve.
Igen, tudom hogy a pl a Zséda szerű kislányos testalkat előnyt élvez a féfiaknál, bármilyen korosztálynál, kár is lenne tagadni. Nem véletlenül sóhajtozott egy ismerősöm 57kg-osan és koplaltatta magát 48kg-ra.
Egy baj van csak ezzel, ugyanolyan bizonytalan és boldogtalan.
Duci nő vagyok lógó cicivel. :)
Baromi sok pasi kezdeményez, és egyértelműen csak szexet akarnak. Tízből kilenc ezt úgy, hogy tuti 1870 óta nem dugott meg senki, már a gondolattól is biztosan elélvezek, hogy egy ilyen remek hím rámmászik, és már egy fa.sz puszta látványa biztos elveszi az eszem és rábukok.
Ez egyrészt sértő, másrészt tévedés, mivel hosszú évek óta férjnél vagyok. (Nem, nem esküvő után híztam el, hanem már kisgyerekkorban.)
Vagyis szexkapcsolatot akkor is találsz, ha nem keresel. Elég, ha jól oszlik el a felesleg, nőies maradt az alkatod, és arcra szép vagy.
De hogy abban nem lesz köszönet, arra viszont nagy tétben merek fogadni! Komolyan mondom, hogy jobban jársz egy vibrátorral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!