Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy erősen duci, lógó cicijű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy erősen duci, lógó cicijű nőnek mennyi esélye van szexkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Ez csak egy elméleti kérdés.

Ugye szexkapcsolatra olyat keres mindenki, aki külsőre vonzó, itt annyira nem lényeg a személyiség. Egy ilyen nő milyen embereknek kellene szexkapcsolatra?

2017. máj. 23. 10:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem terveztem ilyen kérdést kiírni.Pláne Ennyi kövérgyűlölő ember közé.A válaszok előre borítékolhatók.

Fogyjál le.

Zsírdisznó.

Bálna.

Veszélyben az egészséged.

Lusta, igénytelen disznó.

Senki sem válaszolna a kérdésre még véletlenül sem.Így minek írnék ki ilyet?Elég ezeket mások kérdései alatt olvasgatni...mint pl.annak a srácét, akinek a barátnője 100 kiló.Hazavitte, Apja meg tapló módon leszólta.Ott is csak a kérdésre nem válaszol a hozzászólók jó része, de nő kritizálása az megy.

Nem igazán mondható, hogy bármit is rosszul közelítettem meg ezen az oldalon.

2017. máj. 23. 17:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Sok férfinek bejön. Nekem a nagyon extra duci (100+ kg) jön be, és nem csak szexre, hanem párkapcsolathoz is.
2017. máj. 24. 09:10
 23/27 anonim ***** válasza:

21:

Pedig pont azért írtam, mert rengeteg férfi van (főleg itt, a gyk.hu-n) aki leadja simán az igényeit annyira hogy valóban kövér lánnyal szexeljen.

Tényleg csak nézni kell a kövéres kérdéseket: Én pont az ellenkezőjét vettem észre ezekben, mint te. Rengeteg férfi írja, hogy dugna.

2017. máj. 24. 10:55
 24/27 anonim ***** válasza:

"aki leadja simán az igényeit annyira hogy valóban kövér lánnyal szexeljen."

Köszönöm 23-as. :) De miattam senki "ne adja le az igényeit" inkább.Ennyire sosem leszek megszorulva. :)

2017. máj. 24. 11:17
 25/27 anonim ***** válasza:

24: De nem érted. Ezt így az emberek nem mondják ki!

Nyilván senki nem mondja azt neked, hogy "na jó, most lefekszem veled, hiába vagy kövér, leadom az igényeim."

Nyilván ha valaki szexelne veled, akkor ugyanúgy bókolni, ajnározni fog téged, ugyanúgy viselkedik, mintha egy számára extrém vonzó nő lennél (még ha nem is vagy), csak a pina miatt. Az ilyeneket nem lehet kitalálni, az ilyenekre nem lehet rájönni, hiszen nincs olyan hülye, aki a fenti dolgot kimondaná.

Amikor én is szexeltem dagadt lányokkal, ugyanúgy viselkedtem velük, mintha vonzó alkatúak lennének számomra. (Nőként ezt azért lehet nehéz megérteni, mert a legtöbb nő kifejezetten csak olyan férfival fekszik le, aki külsőre bejön neki.) De ezzel semmi gond, hiszen nem vagyunk egyformák.

2017. máj. 24. 12:57
 26/27 anonim ***** válasza:

25-s!

Értem én, nagyon is.

Elég nagy baj, ha nem őszinte valaki.Pi.na miatt meg ne legyek vonzó senkinek sem.Nincs kedvem, ha ló nincs, szamár is jó esetét kipróbálni.Sosem süllyednék le ennyire.Egyetlen férfi sem ér ennyit.Nekem nem kell olyan, akinek bárkire feláll, pláne ne kényszerítse magát rá.Ez mire lenne jó?Semmire.Engem már ennyi évesen nem igazán érdekel, lesz-e valakim még, avagy sem. :)Szerencsés vagyok, mert ennyire nem hiányzik a szex, hogy fél megoldásokkal beérjem, és velem is csak beérje valaki, mert éppen nincs jobb kilátásban.

És nyugodj meg, rá lehet jönni.Nem vagyok naiv, buta nő.Rengeteg árulkodó jele van, ha valaki ilyen.

Nem neveznélek tisztességesnek, mert átvágtad a másikat, ezért ne haragudj meg.Az ilyen viselkedést sosem fogom megérteni, de nem is akarom.Inkább egyedül maradok, de nem megyek bele ilyen játszmákba.

2017. máj. 25. 07:09
 27/27 anonim ***** válasza:

"Nem neveznélek tisztességesnek, mert átvágtad a másikat, ezért ne haragudj meg.Az ilyen viselkedést sosem fogom megérteni, de nem is akarom.Inkább egyedül maradok, de nem megyek bele ilyen játszmákba."

Nem baj, elfogadom.

"És nyugodj meg, rá lehet jönni.Nem vagyok naiv, buta nő.Rengeteg árulkodó jele van, ha valaki ilyen."

Nem, sokan nem jönnek rá, mert hinni szeretnének. Ez nem naivságról, butaságról szól. Ha egy ember átvág egy másikat, az nem attól van mert az egyik okos, a másik meg buta. Az élet nem ilyen egyszerű, nincsenek ilyen könnyű magyarázatok.

2017. máj. 25. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!