Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy erősen duci, lógó cicijű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy erősen duci, lógó cicijű nőnek mennyi esélye van szexkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Ez csak egy elméleti kérdés.

Ugye szexkapcsolatra olyat keres mindenki, aki külsőre vonzó, itt annyira nem lényeg a személyiség. Egy ilyen nő milyen embereknek kellene szexkapcsolatra?

2017. máj. 23. 10:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Bssza meg, én is lekoplalom magam 47 alattira, ha az a sztereotípia, hogy a ducik élettel teliek.
2017. máj. 23. 12:36
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
Ezen az oldalon könnyű, mert itt sok férfi mindent megdugna, aminek pina van a lábai között.
2017. máj. 23. 12:44
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
Tévedés 12-es.Pontosan ezen az oldalon nem dugnának meg Mindenkit, akinek puncija van.Saját tapasztalat, amint megírtam a próbálkozóknak, hogy kövér vagyok, kámforrá váltak.😂 Azóta se Hallottam felőlük.Nagyon nem hat meg, hiszen ezen az oldalon csak nagyon kevés ember van, akit pozitívan tudnék értékelni.Meg nem is célom, hogy itt ismerjem meg a nagy "Ő"-t.
2017. máj. 23. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:

:D

Engem tényleg 1870 óta nem érintett meg senki ivarszerve, de legnagyobb meglepetésemre mióta 0 szex van sokkal viselhetőbb a szexhiány.

Oka meg csak annyi, hogy nem szeretnék csak szexet.

2017. máj. 23. 13:41
 15/27 anonim ***** válasza:

13

Írd ki egy kérdésbe hogy "kövér nő vagyok, szexelne velem valaki szívesen?"

Ennyi. Jönni fognak a jelentkezések. Te rossz oldalról közelítetted meg a dolgot. Előbb jelentsd be hogy kövér vagy és szexelni szeretnél. Aztán már csak olyanok írnak majd akiknek nem baj ha kövér vagy és szexelnének.

2017. máj. 23. 14:01
 16/27 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam,hogy 0,de tévedtem. Ráadásul még jól is néz ki a férfi.:)
2017. máj. 23. 14:10
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

Személyes tapasztalatomat osztom meg veled Kedves kérdező!

Munkatársam beakart csajoztatni, talált is nekem egy lányt. Nos... a te általad írt "erősen duci" egy igazán szép jelző lenne rá. De a mázsa szó jobban illene hozzá. Mivel van annyi tartásom, hogy nem dugok meg mindent ami alatt p.ina van ezért nem is foglalkoztam vele.. és lám pár hét múlva munkatársam boldogan mesélte, hogy lemaradtam a szalonnáról, akarom mondani csajról ugyanis bepasizott! És tényleg, nem kamuzott.. igaz valami csövedékkel jött össze DE őt már dugják haver.. pedig nem egy szép teremtés ;) szóval a kérdésre a válaszom IGEN

2017. máj. 23. 14:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Simán talál,megnyugtathatlak.
2017. máj. 23. 16:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Most akkor 60kg vagy? Nálam az a tökéletes kategória, és egyáltalán nem túlsúlyos.
2017. máj. 23. 16:30
 20/27 anonim ***** válasza:
Mindenki a maga igazát fújja. 48 kilótól felfelé, volt pár nővel kapcsolatom. Már régóta, úgy 65 kiló alatt nem kezdeményezek, meg sem akarom ismerni. Nekem, kapcsolatban fontos a jó szeretkezés. Ahhoz meg kell a nőies puhaság.
2017. máj. 23. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!