Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy erősen duci, lógó cicijű nőnek mennyi esélye van szexkapcsolatot találni?
Ez csak egy elméleti kérdés.
Ugye szexkapcsolatra olyat keres mindenki, aki külsőre vonzó, itt annyira nem lényeg a személyiség. Egy ilyen nő milyen embereknek kellene szexkapcsolatra?
:D
Engem tényleg 1870 óta nem érintett meg senki ivarszerve, de legnagyobb meglepetésemre mióta 0 szex van sokkal viselhetőbb a szexhiány.
Oka meg csak annyi, hogy nem szeretnék csak szexet.
13
Írd ki egy kérdésbe hogy "kövér nő vagyok, szexelne velem valaki szívesen?"
Ennyi. Jönni fognak a jelentkezések. Te rossz oldalról közelítetted meg a dolgot. Előbb jelentsd be hogy kövér vagy és szexelni szeretnél. Aztán már csak olyanok írnak majd akiknek nem baj ha kövér vagy és szexelnének.
Személyes tapasztalatomat osztom meg veled Kedves kérdező!
Munkatársam beakart csajoztatni, talált is nekem egy lányt. Nos... a te általad írt "erősen duci" egy igazán szép jelző lenne rá. De a mázsa szó jobban illene hozzá. Mivel van annyi tartásom, hogy nem dugok meg mindent ami alatt p.ina van ezért nem is foglalkoztam vele.. és lám pár hét múlva munkatársam boldogan mesélte, hogy lemaradtam a szalonnáról, akarom mondani csajról ugyanis bepasizott! És tényleg, nem kamuzott.. igaz valami csövedékkel jött össze DE őt már dugják haver.. pedig nem egy szép teremtés ;) szóval a kérdésre a válaszom IGEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!