Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak a magabiztos duci csajokrol?
Figyelt kérdés
Szerintetek az elítélendő hogy nem kezdek drasztikus fogyókúrákba mert meg vagyok elégedve magammal annak ellenére hogy bőven van rajtam felesleg, természetesen sportolok meg nem zabálok egész nap mert az már tényleg nagyon egészségtelen kategória. Pasik ti hogy latjatok ezt?? 165 cm vagyok és 90 kg2017. máj. 22. 19:56
1/31 Igen, én vagyok! :) válasza:
Max a kérdés miatt kérdőjelezném meg, hogy mennyire vagy magabiztos. Kifelé mutatod és belül meg más a helyzet. De nyilván nem ismerlek.
Amúgy meg ha valaki elégedett magával, és jól érzi magát a bőrében akkor nem lényeg a súly. Így születnek ezek a jó pasik miért járnak kövér lányokkal, meg a jó nők miért járnak pocakos pasikkal kérdések.
Mert vidámak elégedettek és vonzó a személyiségük.
2/31 anonim válasza:
Azt, hogy ez mind szép és jó, de akkor fogadja el, hogy sok férfinak ez nem bejövős külső annak ellenére, hogy ő meg van elégedve magával.
Egy férfi is lehet büszke arra, hogy akkora hasa van, hogy már 5 éve nem látta a farkát tükör nélkül, de ne úgy vegye, hogy akkor mindenkinek így kell gondolni.
3/31 anonim válasza:
Mit sportolsz ha nem túl indiszkrét kérdés?
4/31 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló teljesen igazad van, régebben nagyon nem voltam megelégedve magammal de most mar elfogadtam magam és görcsösen nem szeretnék változtatni ez nem azt jelenti hogy beképzelt vagyok remélem :D
2017. máj. 22. 20:06
5/31 A kérdező kommentje:
Hetente járok edzőterembe és néha barátokkal el járok futni :)
2017. máj. 22. 20:07
6/31 anonim válasza:
gondolom izmos, sportos, szálkás pasiknak szól a kérdés.
7/31 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül :)
2017. máj. 22. 20:12
8/31 anonim válasza:
Egészségükre, nem sajnálom tőlük sem az önbizalmukat se a súlyukat. Gondolom a ma délutáni kérdés ihlette ezt, ahhoz kapcsolódóan csak annyit, hogy ahogy #2 is írja, ne lepődjön meg, ha nem állnak sorban a férfiak érte.
9/31 anonim válasza:
Én nem ítélem el, nekem is volt duci barátnőm. Örültem volna, ha nem problémázik a súlya miatt. Rövidebb kapcsolatban is voltam hasonló lánnyal, neki nem is volt gond. :)
10/31 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy sorba áljjanak elég egy ember aki szeret és elfogad :D
2017. máj. 22. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!