Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltak a magabiztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltak a magabiztos duci csajokrol?

Figyelt kérdés
Szerintetek az elítélendő hogy nem kezdek drasztikus fogyókúrákba mert meg vagyok elégedve magammal annak ellenére hogy bőven van rajtam felesleg, természetesen sportolok meg nem zabálok egész nap mert az már tényleg nagyon egészségtelen kategória. Pasik ti hogy latjatok ezt?? 165 cm vagyok és 90 kg

2017. máj. 22. 19:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon jó, hogy magabiztos vagy és elégedett vagy magaddal. Nekem a duci lányok tetszenek, és nagyon kiábrándító, amikor a kilók miatt komplexusa van egy lánynak, hiába tetszenek a kifejezetten extra duci lányok.

Szóval maradj magabiztos és elégedett magaddal, bejön ez a férfiaknak :)

2017. máj. 23. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!