Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak a magabiztos duci csajokrol?
20-as:Duci lányként mondom,hogy örülök,hogy lehetnek pasi haverjaim,mert nem kell attól tartanom,hogy valaki elkezd felém közeledni,"olyan" szándékkal.Legjobb barátnőm,aki hozzád hasonló alkatú, ezért mondta,hogy neki pasihaver nem kell,csak ráhajt valamelyik egy idő után,bizonyos időközönként.
Nem vagyok bányarém és így is úgy is megtalálom a közönségemet.Mondjuk nem mondom,hogy legalább egy tizest nem akarok leadni kilóban,de azt az egészségem miatt tenném,nem azért hogy csüngjenek rajtam a pasasok-mondjuk akkor tudnám ezt elviselni,ha mediterránok lennének és nem,nem kell feltétlenül fiatalkori Banderasnak lennie,sem más híresség alteregójának.-
Aki meg csak 50 kilósan figyel fel rám,ha annyi lennék,amúgy is kapja be.Persze úgy,hogy előtte ember számba nem vett.Az persze más tészta,ha vékonyan ismer meg,de ha előbbről is ismert és csak az alakom miatt kezd valaki felfigyelni rám,az egy érdekember és azokból nem kérek.
Magabiztos duci nőt nem láttam még, ellenben nagyszájú, pimasz, arrogánsat már igen.
Annál borzalmasabb nincs, mint amikor egy elkényeztetett, egoista, öntelt nő meghízik. Az nem kövérnek fogja látni magát, hanem az összes hapsi hülye lesz számára.
A szerény, normális értékrendű nő az meg mindenhogy normális, kövéren, soványan is.
Akinek komolyak aszándékai az csúnya nőkkel ismerkedik...minden nap tanulok itt valamit.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!