Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak a magabiztos duci csajokrol?
Nem kell hogy sorba áljjanak elég egy ember aki szeret és elfogad :D
és aki bejön külsőre
Gondolom ő vagy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Már itt is megírta mindenki, hogy ez nem duci, ez életveszély. Továbbra is csak azt tudom írni, hogy állj neki fogyózni, mert az egy dolog, hogy nem vonzó, de fiatalon akarsz meghalni?
Ha nem a te kérdésed, akkor is állj neki, mert közel egy mázsa vagy, így ugyanúgy érvényes a válaszom ide is, ne a faszik miatt, a minőségi élet ígérete miatt fogyj le.
Huha, majdnem olyan magas vagyok mint te, csak a súlyod fele :D (157 cm 48 kg). Hát, figyelj, az tök jó, hogy szereted magad, de szerintem sokkal jobban éreznéd magad, ha több pasi érdeklődne irántad. Megérné lefogynod...de persze nem muszáj, rajtad áll, de hidd el, jó dolog vékonynak lenni, mikor sok pasinak bejössz.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!