Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz lehet ez az állítás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet ez az állítás a duci lányokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A pasik egy része titokban áradozik a duci lányokról,lefeküdne velük. De ezt nem vállalja fel,mert fél mások kigúnyolásától,és ezért inkább vékony lányokkal van.

2017. máj. 25. 16:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem itt az lehet, hogy köztudomású az a tény, hogy a duci nők jobban élvezik a szexet, élettel telibbek az ágyban, és ez nyilván minden férfi fantáziáját birizgálja. Aféle titkos vágy lehet, hogy milyen lehet vajon egy duci nővel szeretkezni, vajon igaz-e a mondás. De ettől függetlenül azért a vékony nőket tartják a legtöbben vonzónak, még akkor is, ha róluk meg az terjedt el, hogy fadarabként fekszenek az ágyban eksön közben:)
2017. máj. 25. 17:05
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Már hogyne érdekelné az embert, hogy mások mit gondolnak róla?

Ez nem azt jelenti, hogy annak kellene alárendelni mindent, de hazugság lenne azt mondani, hogy semmi hatása ennek az ember életére.

Nekem volt olyan barátnőm, akire rá lehetett mondani, hogy duci, ráadásul ugyanolyan magas volt mint én (180 centi) + szőkés-vöröses és szeplős.

Az ágyban iszonyatosan jó volt vele, az egy másik dolog, hogy az ágyon kívül elég hamar elviselhetetlenné tudott változni, szóval egy erős fél évnél nem tartott tovább. :)

Neki sikerült pozitív elképzeléseket elültetnie bennem a duci lányokkal/nőkkel kapcsolatban, de azért a várható szexuális teljesítményre csak a testalkatból következtetni nem lehet még mindig.

31F

2017. máj. 25. 17:26
 13/28 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ezt tapasztalom duci nőként, hanem azt, hogy aki nem vállalna föl, az szexelni sem akarna velem (férfiak 85%-a), akinek meg bejövök, az nem titkolja, hanem örülne, ha a barátnője lennék.
2017. máj. 25. 17:46
 14/28 anonim ***** válasza:
9%

Dugtam már párszor duci lányokkal, amikor nem volt más, amikor nagyon bejöttem az adott csajnak és amikor kanos voltam.

Nem mondom hogy nagyon büszke vagyok rá, de azért nem is szégyellem. Lehet hogy ducik voltak (=nem túl vonzó alkatúak), de azért bányarémek vagy extrém zsírdisznók nem voltak. Biztos nem a velük való szexet hoznám fel elsőnek társaságban ha a nőknél való sikereimről lenne szó, de azért fel merném vállalni, hogy az életben szexeltem már duci csajokkal is, igen.

2017. máj. 25. 18:01
 15/28 anonim ***** válasza:
59%

Nem igaz. A duci lányok elég kevés férfinak vonzóak. Én nem is áradoztam róluk még soha.

Az viszont elképzelhető hogy aktívabbak az ágyban, hiszen kompenzálniuk kell, míg egy szép vékony lány akár fadarabként is kielégítő lehet egyeseknek.

2017. máj. 25. 18:06
 16/28 anonim ***** válasza:
35%
van ilyen. tapasztalatom szerint kb 10%, ami szerintem magas szám
2017. máj. 25. 18:10
 17/28 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem igaz.

Aki a ducikat szereti az büszke rá és őket keresi, kapcsolatra is felvállalja őket. Akinek nem jönnek be az nem fog velük kezdeni.

Ez a társadalmi nyomásos dolog max annál jöhet szóba aki az extrém túlsúlyos nőket szereti. Akinek csak egy simán duci kell miért lenne gúny tárgya középiskola után? a felnőtt nők java túlsúlyos, semmi különlegeset nem akar.

2017. máj. 25. 18:52
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Pont a napokban volt egy válasz, hogy vékony kell villogni a haverok előtt. A pasiknak sokkal jobban számít, kiröhögik-e őket.

Az én barátnőimnek szerintem ronda pasijaik, férjeik vannak. És? Boldogok, én szeretem őket, boldog vagyok értük. Tipikusan a szőke cicababa a státuszszimbólum.

2017. máj. 25. 18:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Valakire igen,valakire nem.Pasi függő.
2017. máj. 25. 19:18
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Clinton is duci nővel kavart a neje háta mögött, bár szerintem mindenre van példa az életben, sok pasi álmodozik titokban sok mindenről, maradjunk ennyiben.
2017. máj. 25. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!