Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál velem, ha pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál velem, ha pénzt kérnék tőled a szüleim rossz anyagi helyzete miatt?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki ma már a mennyasszonyom. Július 1-re tervezzük az esküvőt. 4 éve ismerem.

Szerintem gazdag. Van két lakása, egy újépítésű a belvárosban 3 szobás - itt élünk és ide tervezzük a gyereket is.

És egy a II. kerületben, 2 szobás.

Nem dolgozik, egész nap otthon van sorozatokat néz, azzal foglalja el magát. Van egy vállalkozása amiből kap havonta változó 300-400.000 FT bevételt.

Nagyon egyszerű lány. Sosem ismertem ilyen szerény "igénytelen" de mégis nagyon csinos és szép, kedves, jókedélyű természetet, mint Ő.

Nem költ ruhákra, kozmetikusra, fodrászra és ilyen hasonló csajos dolgokra, amiket más (volt barátnőim) vagyonokat elszórtak. Nem kell neki kocsi, semmi. A másik lakást sem adja ki, azt mondja nem kell neki több bevétel, nincs rá szüksége (ebben nem értek vele egyet, de az ő lakása, nem szólok bele).

Közös kasszán vagyunk ugyan részben, de szerintem van neki egy nagyobb megtakarítása is mivel, mondom, nem költ.

Az én anyagi helyzetem ellentétes. Szüleim nem tudták fizetni a lakáshitelt és most úgy néz ki elveszi a bank a lakásukat, ami egy vacak kis panellakás - egyáltalán nem olyan mint amiben mi élünk a mennyasszonyommal.

Kértem tőle adjon nekik KÖLCSÖN, hogy ne váljanak hajléktalanná, de hatalmas botrány lett.

5 millió lenne, amit ő abszolút nem érezne meg.

Ma azt mondta gondolkodik rajta minek egyáltalán az esküvő, ha én egy banknak nézem (??)

Kinek adtok igazat?

25 éves én 26.

2017. máj. 23. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
86%

A nem törődik magával kitétel, mert olyan igénytelen nőnek írod le.

6 éve voltam utoljára fodrásznál, hosszú a hajam, magam is levágom a véget. Kozmetikushoz nem járok, mert nem kell.

Ha kell, majd valamikor felvarratom az arcom.

Nincs mukormom és szoliba sem járok a hófehér borommel, mert egészségtelen.

Más is leírta ezt, és sok nő így van vele. Barnitos testapolot használok, csak hogy ne mentő autó legyek nyaranta, de így is fehér vagyok.

Ok, ruhára költok, de ennyi.

És nem érzem magam igenyzelennek.

Te kb. azt hiszed, az "igénytelen" nőd rád és a csaladodra fog költeni.

Én kirúgnalak. Neki nincs szüksége verszívóra.

2017. máj. 24. 02:19
 52/78 anonim ***** válasza:
82%

'Nagyon egyszerű lány. Sosem ismertem ilyen szerény "igénytelen"'

Láttál te már igényes, normális nőt műkarmokkal, műhajjal, műszempillával agyopn szolizva és tetoválva?

EZt pont nem az igényesség, hanem proli szint, akik minden pénzüket erre költik.

2017. máj. 24. 02:26
 53/78 A kérdező kommentje:

Az igénytelent idézőjelben írtam - ahogy azt utóbb ki is fejtem, nagyon szép és csinos.

Nagyon ügyes ilyen szempontból a többi lányhoz képest legalábbis ahogy én látom. Úgy megszárítja a haját, kezeli az arcbőrét stb hogy senki hasonlót se látok az utcákon maximum reklám felületeken. Tényleg, ehhez nagyon ért hogy a minimumból a maximumot kihozza saját erőből.

Csodálom de nem irigylem.

A szüleim nem ilyen ügyes emberek. Mindketten nyugdíjasok (anyukám leszázalékolt) és a nyugdíjukból nem tudták kihozni a megélhetés+rezsi+hitel kombót.

Albérletet nem tudom hogy fogják tudni fizetni (ez itt a probléma!) Mert leginkább sehogy.

A másik lakás üres, ha arra jár mert sokat jár ezekbe a plázákba, a Mammut MOM közelében van akkor benéz, átveszi a számlákat, kiszellőztet stb. de nem lakik benne senki.

2017. máj. 24. 02:38
 54/78 anonim ***** válasza:
71%

Egyetemista vagy, 26 éves, a nyugdjkorhatár 65 év. EZ hogy jön össze?

És megkérdezném, a nyugdíjas szüleid höl éltek eddig, hogy most is lakáshitelük van?

"egyáltalán nem olyan mint amiben mi élünk a mennyasszonyommal.

"

Bocsi, de az a barátnőd lakása, a barátnőd befogadott téged, most vinni kell az egész familíát?

És ha nem gazdag barátnőd lenne?

Kamu az egész.

" Július 1-re tervezzük az esküvőt."

Ha ez igaz lenne, akkor azt írtad volna, július 1-én LESZ az esküvőnk.

Kamu hegyek, de nem volt rossz húzás, sokan ráugrottunk.

2017. máj. 24. 02:48
 55/78 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

"ha arra jár mert sokat jár ezekbe a plázákba"

Az előbb még arról volt szó hogy egész nap otthon ül...

2017. máj. 24. 06:56
 56/78 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, kérdező! Ha már kamuzni akarsz, csináld jól, mert ez így szánalmas!

Most otthon ül, vagy csomószor plázázik, vagy mi is a helyzet?!

2017. máj. 24. 11:05
 57/78 anonim ***** válasza:
89%
És mit csinál a plázákban, gyakorolja a nem költést?
2017. máj. 24. 11:19
 58/78 anonim ***** válasza:
63%

A legszomorúbb az egészben az, hogy igazából a kérdezőt leginkább az érdekelni hogy legyen jól élnie igy megéri neki a barátnőjével együtt lenni. Ha kirakja ő is mehet albérletbe vagy keresheti a következő pénzes csajt.

Kedves kérdező az egyetemi éveid alatt kik támogattak anyagilag?

2017. máj. 24. 11:40
 59/78 anonim ***** válasza:
89%

"egy vacak kis panellakás"

Khm..nem olyan amiben most éltek. Én ezért már kidobtalak volna. Belekényelmesedtél a pénzbe és a kényelembe igy a szüleid kis panellakása már vacaknak számít neked. A poén az egészben hogy ha kirak a gazdag barátnőd, neked meg a szüleidnek még egy "vacak kis panellakásotok sem lesz".

2017. máj. 24. 11:42
 60/78 A kérdező kommentje:

Kamu? Vagyis nem igaz, amit írok?

Mi nem igaz ebben?

Apukám 72 éves, anyum 58. Egészségügyi állapota miatt idő előtt vették nyugdíjba.

Fogorvosi egyetem mellett rezidensként dolgozom.

A panellakást, mint "vacak" szintén idézőjeles. Ironikusan értettem ahhoz a lakáshoz képest, ahol most lakunk vacak.

Otthon tölti az idejét. Ezt természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy 0-24 otthon a négy fal között ül. Minden nap megy valahova sétálni, leginkább ezekbe a plázákba ebédelni, élelmiszerért, barátnőivel ott kávéznak.

2017. máj. 24. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!