Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azt mondják, a zenei ízlés nem számít, pedig, ha mélyebbre megyünk, sok más dologra enged következtetni a zenei ízlés. Szerintetek?
Még egy gyors hozzávetőleges statisztika:
~80% youtube-ról hallgat zenét fülhallgatón, tv-n, laptop, mobiltelefon hangszórón keresztül, vagy autóban.
~10% hallgatja hifi, házimozi rendszeren, esetleg jó minőségű fejhallgatón.
~8% prémium minőségű hifi rendszeren, professzionális fejhallgatón.
~2% hallgatja stúdió monitorokon, stúdió közegben, felső kategóriás lehallgató rendszeren.
#20-21
Ez most ilyen burkolt reklám vagy hencegés? Eléggé unszimpatikus viselkdés.
Nekem is "jobb" minőségű fejhallgatóm van (igaz nem professzionális, de nem is azok a kétezer-forintos-szarok), mégsem hencegek itt.
"ha mélyebbre megyünk, sok más dologra enged következtetni a zenei ízlés"
Erre válaszoltam. Nem hencegés.
1.Az több komplett lista volt.
2.Nem tettem hozzá, hogy "haha az én ízlésem a legjobb, mer' 80% szart hallgat, 10% elmegy 8% közepes és csak 2% a menőarcok mint én", ahogy te tetted...
Ahogy hallgatja az ember, azt érzi, hogy lehet már ennyire eltalálni egy ütemet... :D
"Sehol nem írtam, hogy bárki kevesebb lenne ettől."
Ááááá, csak nagy burkoltan készítettél hasraütésszerűen egy "statisztikát", hogy 80% szar, 10% kicsit szar 8% elmegy és 2% akik jól hallgatják a zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!