Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a jelek, amikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek, amikből következtetni lehet a ffi szándékára?

Figyelt kérdés
Facebookon beszélgetünk pár hete egy férfival, de nem teljesen vagyok tisztában a szándékaival. Annyi olyannal találkoztam, aki csak szexet akart, hogy ha már kicsit is intimebb téma jön szóba, gyanút fogok.. Szóval mik azok a jelek, amikből tudhatom, hogy kapcsolatot vagy csak egy numerát keres?
2016. nov. 20. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor hagytam abba egy férfivel a beszélgetést, amikor visszaolvasva a beszélgetéseinket azt láttam, hogy folyamatosan a külsőmre tett megjegyzéseket, hogy milyen szép vagyok, stb... Ha neki ennyi jött le a találkozásainkból, akkor nekem meg annyi, hogy ennyi elég volt belőle :D
2016. nov. 20. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem is van tapasztalatom olyannal, aki sokszor akart chatelni, 2-3 átlagos randink is volt és mégis csak szexet akart már az elejétől fogva. L
2016. nov. 20. 20:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is van olyan tapasztalatom, hogy nagyon sokáig tette a szépet végül pedig csak egy estét akart. Pedig azt hittem, nem ér nekik ilyen sok időt egy numera.
2016. nov. 20. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Erre csak szex után fogtok választ kapni kedveskéim. 33F.
2016. nov. 20. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyebkent cafolnam az utolsot,nekem 2pasim is volt aki az elso ejszakara DIREKT nem hozott gumit h ne legyen semmi es inkabb ismerkedjunk.

De h a kerdesre is valaszoljak,nagyon nehez kiszurni,volt aki 3honapig csetelt minden este velem h megkapjon es ezt parhuzamosan tobb novel.A nagy atlag azert hamarabb feladja es leragad a kulsosegeknel ahogy egyikotok irta.Vannak azert jelek ha a szemelyiseged is erdekli.

Egy netes ismeretsegem februarban eltunt miutan meg mertem kerdezni h majusban lenne-e kiserom egy eskuvon.O ennyire nem tervezett elore:)))

A jelenlegi parommal dec vegen jottunk ossze es februarban megrendelt egy csaladi autot (van 2gyerekem).

2016. nov. 22. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Hat sok ilyen van am nekem olyan is volt hogy beszélgettünk és ő felhívott és pl a téma nem a szex meg a külsőségekről szolt hanem mik a közös dolgok kettőnkben de am a szàndékai komolyak voltak csak nem velem de nem is akart megfektetni !Az ex bekavart igy összejöttek !De am mikor taliztunk is egyàltalàn nem fogta meg a kezem meg nem nyomult tiszteletben tartotta hogy még korai lenne !
2016. nov. 22. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmbol se lehet kivenni. Az en parom harom honapon keresztul bokolt, ugy viselkedett, mint aki komolyan vesz, mint akinek fontos vagyok, ismetlem, minden tette ezt jelezte, meg csak szexelni se akart rogton...aztan harom honap utan kozolte, hogy o most hetekig gondolkodni szeretne, akar e tolem barmi komolyat. Mindezt egy het utan se sikerult eldontenie, zovabb nem vartam, hogy kozoljem vele, hogy itt a vege.
2016. nov. 22. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:

"De h a kerdesre is valaszoljak,nagyon nehez kiszurni,volt aki 3honapig csetelt minden este velem h megkapjon es ezt parhuzamosan tobb novel."

Hát amelyik pasi több hónapnyi chateléssel elszúrt időt gond nélkül lenyel, annál nem túl meglepő, hogy csak az egyik side project-je voltál,

Ha én komolyan társat keresek, akkor olyan nőt keresek, akivel haladunk is valamerre - ha valakivel láthatóan nem ez a helyzet (3hónap chat?!), akkor ott értelemszerűen levonom a következtetést, hogy nem egymást keestük, és keresgélek tovább.

Több hónapnyi chatelésre meg fb-ozásra csak annak van ideje és energiája, aki csak szórakozik, azt viszont jó eséllyel egyszerre több lánnyal is.

---

A kérdésre válaszolva: leginkább úgy, hogy megpróbálod megismerni a másikat. Erre szolgál az ismerkedési időszak.

Minél több és tartalmasabb személyes találkozóval (a netes chat-elés max előszűrésnek jó, hogy nem egy totál barommal hozta össze az embert a jószerencséje, szóval azt értelmetlen és kártékony feleslegesen elhúzni), közös programmal, amiknek a kitalálásában és szervezésében te is ugyanúgy aktívan kiveszed a részedet, és amelyek során te is ugyanolyan aktívan részt veszel az egymás megismerésében.

A legtöbb férfi messze nem olyan jó színész, mint ahogy azt a nők beállítják, szimplán csak a legtöbb nő tökre átengedi a terepet és a kezdeményezést a pasinak, így meg nem nagy kunszt sokadjára is eljátszani a korábban már ezerszer begyakorolt "tökéletes úriember" színjátékot.

Szóval a hülye női tesztelések helyett (amik kb. úgyis csak arra jók, hogy azokat a pasikat, akik komolyan gondolnák, jó messze elüldözzék) egyszerűen egyenlő félként kéne hozzáállni az ismerkedéshez.

Már csak azért is, emrt az, hogy egy férfi mit akar tőled, az nem egy eleve eldöntött dolog, hanem jellemzően attól függ, hogy az ismerkedésetek alatt miről tudod meggyőzni, hogy mire vagy alkalmas.

Ha azt látja, hogy te egy talpraesett, szórakoztató valaki vagy, akivel az ismerkedés egy kölcsönösen érdekes és izgalmas dolog, nem pedig egy egyoldalú próbálkozás (női nyelven: udvarlás), akkor lényegesen nagyobb eséllyel dönthet úgy, hogy veled tényleg érdemes komolyabb dolgokban gondolkodni.

Viszont ha veled pont ugyanolyan egyoldalú és sablonosan unalmas az ismerkedés, mint az előtted lévő X lánnyal, akivel előtted ramdizoty, akkor simán olyankor is el tud szállni a lelkesedése, ha amúgy alapból fenn is tartotta volna a komoly kapcsolat lehetőségét.

És innentől kezdve már csak az ő korrektségén (vagy akár lustaságán) múlik, hogy hamár ennyi időt és energiát beleölt, akkor folytassa-e addig, amíg legalább ő is visszakap valamit.

2016. nov. 22. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:

"Az en parom harom honapon keresztul bokolt, ugy viselkedett, mint aki komolyan vesz, mint akinek fontos vagyok, ismetlem, minden tette ezt jelezte, meg csak szexelni se akart rogton...aztan harom honap utan kozolte, hogy o most hetekig gondolkodni szeretne, akar e tolem barmi komolyat"

Ez tipikusan akkor szokott előfordulni, amikor a nő azt várja el, hogy a férfi udvarolnon neki, ahelyett, hogy egyenlő félként próbálna meg ismerkedni vele. Ha te is így voltál vele, akkor csak magadra vethetsz, mert ez egy teljesen természetes következménye a dolognak.

Férfi szemmel ez úgy néz ki, hogy amikor megismerkedünk egy lánnyal, és megpróbálunk ismerkedni vele, akkor még egyáltalán nem döntöttük el, hogy akarunk is tőle valamit, vagy sem. Ahhoz, hogy ezt eldönthessük, ahhoz ugyanis rendesebben meg kell ismerni a másikat, ami idő.

Viszont ha ezalatt az idő alatt nem játsszuk el a hősszerelmest (ertsd: udvarlunk), akkor nagyon nagy eséllyel nem is kapjuk meg az ehhez szükséges időt, és ezáltal a döntés lehetőségét.

És amíg egyoldalúan megy az udvarlás, addig nem is nagyon fogunk megismerni titeket, szóval a dolgok természetes menete az, hogy ha férfiként azt szeretnéd, hogy legyen lehetőséged eldönteni, hogy kell-e neked egy lány, akkor ahhoz előbb meg kell hódítani, majd miután ez megtörtént, utána van lehetőséged érdemben megvizsgálni és eldönteni, hogy tényleg kell-e.

Ez így egy röhej, de sajna ez így működik, mert a nők jellemzően udvarlást és nem ismerkedést várnak el, tehát ehhez kell alkalmazkodni.

2016. nov. 22. 23:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, nemegyoldalu udvarlas volt az e,em reszerol. Komolyan veszem az ismerkedest, es ugy gondolom, figyelmes es odaado vagyokegy kapcsolatban. Kolcsonos volt a vonzalom, az erdeklodes, az erdeklodesi kor, es megfeleloen ki is volt fejezve, mindket reszrol, kolcsonosnek es bensosegesnek ereztem a kapcsolatunkat, mert ismetlem, ilyen jeleket adtunk egymas fele, nemcsak szavakban, de cselekedetekkel es apro gesztusokkal is, de nyilvan o nem igy elte meg.
2016. nov. 23. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!