Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek, amikből következtetni lehet a ffi szándékára?
"de nyilvan o nem igy elte meg."
Pont ez a lényeg: ő láthatóan nem így élte meg.
Mert nem az számít, hogy szerinted te mennyire adtál neki jeleket meg gesztusokat meg miegymást, hanem az, hogy memnyire sikerült meggyőznöd őt arról, hogy te kellesz neki. Vagy legalább arról, hogy te nem várod el az udvarlását addig, amíg nem sikerült meggyőznöd őt, tehát ha nem játssza el a hősszerelmest, nem udvarol, hanem csak szimplán ismerkedni próbál, akkor se fogod felhúzni az orrod, mondván, hogy "ha nem érdeklem, akkor mehet, amerre lát / én nem futok olyan kocsi után, ami nem vesz fel / stb. nagyon magvas bölcsességek".
Láthatóan erről nem győzted meg a srácot, és valószínűnek tartom a hsz-eidből, hogy nem is nagyon próbáltad.
Ugyanis a cél nem az lenne, hogy te maga előtt igazoltnak láthasd, hogy mindent elkövettél, hanem az, hogy őt meggyőzd arról, hogy te kellesz neki - és ez láthatóan nem sikerült neked.
És hogy ezen ennyire meglepődtél, hogy ilyen megtörténhet, az meg azt mutatja, hogy ezzel nem is számoltál, hogy hoppá, nem csak neki kéne meghódítania téged, de ezalatt az idő alatt neked is őt. Ebből meg eléggé az a kép jön le, hogy te úgy vetted, hogy ez alap, hamár egyszer udvarol meg bókol neked, így neked elég gesztusokkal meg jelekkel kifejezned, hogy te is odavagy érte.
De ez messze nem elég. Ez egy klasszikus tévhit a nőknél, hogy ha te jelezgeted a másiknak, hogy tetszik neked, az elég. Nem, az egy alap minimum, de attól még, hogy látom rajtad, hogy odavagy értem, én nem leszek jobban oda érted. Miért lennék?
#11 koszi tanulsagos volt amiket leirtal mindharom hozzaszolasban!
Masreszt nyilvan en sem vagyok ekkora balek h eleg 3honap cset,de mindkettonk szabadideje korlatozott volt es a cset kezenfekvobbnek bizonyult. Eleg nehez elethelyzetemen segitett at,szoval nekem megerte meg igy is.A minosegi ido es a kozos elmenyek jobban ossze tudnak kovacsolni ket embert mint holmi csetelgetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!