Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan azt mondják, a zenei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan azt mondják, a zenei ízlés nem számít, pedig, ha mélyebbre megyünk, sok más dologra enged következtetni a zenei ízlés. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2017. máj. 22. 12:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
14%

*Fangoria - Eternamente Incocente

+ Amik lemaradtak, mert régi a lista

Szózat zenéje

Clokwork Orange zenéje

A "Bolond egy napja" filmzene

"Sebhelyesarcú" főcím

Simpsoncsaládból a "Softball" c. dal

Izlandi himnusz

Internacionálé

CrimeLife 3 "theme"

Rokker Zsoltti több szerzeménye

Waslavik Gazember Velorex László művészúr több száma

Önképző szakkör: Higító kólával!

Na a lecke feladva kérdező :D

2017. máj. 22. 12:38
 12/34 anonim ***** válasza:
18%

És a magyar kedvencek lemaradtak:

Petőfi Rádió +40: "Csak őt csak őt csak őt keresem én"

Kicsillag: Fishing on orfű

Rockválogatott: Mindannyian mások vagyunk

Julcsika Tercsike jöjjön velem Ercsibe c. szám

Omega - Léna

Omega - Fekete Pillangó

Presser Gábor - La Baletta 2

LGT - Szól a rádió

Omega - Petróleumlámpa

Belga - 22 férfi

Szilágyi János - "Van olyan ember ki tejet iszik"

Mc Gőz - Neked ez így tetszik

2 arc több száma

Gangsta Zolee - "Ez itt az"

És még egy bónusz a "hahahahaha" c. szám, igaz nem magyar: https://www.youtube.com/watch?v=1gLUbuN2C18

2017. máj. 22. 12:47
 13/34 anonim ***** válasza:
13%

De nekem is van olyan "ízlés" ami kizáró ok lenne és ezek az alábbiak:

L.L.Junior

Kis Grófó

Majka

Napoleon Bulvard

Wellhello

Fiesta

Ossian

SP

70-es évek borzasztó fehéröltönyös diszkózenéi

V-tech

KPop JPop

Metálnak az az ága amiben már nincs is ritmus, csak torokhangú hörgés

"Mádáfáká" néger rap

2017. máj. 22. 12:56
 14/34 A kérdező kommentje:
LL junior régen jó volt, sokatmondó számjai volta, hallgasd meg pl az éjszakákat járom című számát, és jól figyeld a szöveget. Mostanában nekem sem tetszik.
2017. máj. 22. 13:04
 15/34 anonim ***** válasza:

Azt nem ismerem, igazából 3 számát ismerem, amiből az egyik olyan módon taszít, hogy elég meghallani egy kiadós hányingerhez és ez a "szerelmes lennék" meg egy másik amink a szövegét nem tudom, de valami tipikus cigányhalandzsa, elég ismert volt az is 2003(?) környékén.

2017. máj. 22. 13:08
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

Lehet benne valami. Nem véletlen, hogy pl a gyerekdalok olyan egyszerűek és rövidek. Egy kisgyereknek még nincs meg az agyi kapacitása, hogy befogadjon, értékelni tudjon egy hosszabb, összetettebb darabot, legyen az a November rain, Insomnia vagy a Nocturne in f minor.

Jó esetben az ember ahogy öregszik, tágul a tudata és megtanulja élvezni a komplexebb zenéket. Számomra ha valaki leragad egy bizonyos stílusú zenénél (értem ezt mind műfajra, mind a zenedarabok milyenségére műfajon belül) az az intelligencia hiányának egyik jele.

2017. máj. 22. 13:11
 17/34 A kérdező kommentje:
Hallgasd meg akkor, kíváncsi vagyok, mit mondasz rá. :)
2017. máj. 22. 13:15
 18/34 anonim ***** válasza:
Akkor rólam nem lehet semmit mondani, mert a komolyzenétöl kezdve mindenféle stílusban és irányzatban vannak kedvenceim és vannak ugyanazoktól az elöadóktól/szerzöktöl olyanok, amiket nem birok elviselni. Nekem CSAK ANNYI a lényeg, hogy az adott szám tetszik, vagy sem, ennél több nem számít.
2017. máj. 22. 13:51
 19/34 anonim ***** válasza:
Hazudnék, ha azt mondanám, egyáltalán nem számít. Én pl. olyannal nem jönnék össze, akinek A Zene az Kis Grófo-nál kezdődik pl., és más stílust nem hallgat, sőt fikáz. Szóval ilyen diszkómulatós ki van zárva, olyan rap úgyszintén, ami csak a rapper önfényezéséből és a mások káromkodva való kutyázásából áll, mert ezek nekem már mutatnak egy "igényszintet", műveltségi szinten. De ezen túl alapvetően nekem nem baj, ha nem azokat hallgatja, amiket én, ha nem fikázza az enyémet.
2017. máj. 22. 14:03
 20/34 anonim ***** válasza:

Én olyan zenét hallgatok, ami jól szól, egyedi, technikailag jól össze van rakva, és általában nem a vokálon van a hangsúly.

Abszolút technikai oldalról nézem, ezért képtelen vagyok olyat hallgatni, ahol csak a szöveg és a mondani való a lényeg, a többi pedig csak oda van hányva tölteléknek. Kivétel ez alól a 2000 előtti pop, rock slágerek, és a hiphop.

Valószínűleg azért alakult ki bennem az igényesség, mert nem konyhai rádión hallgatom őket, míg az átlag felhasználók nagy részének teljesen kimarad a zenéik technikai szempontól való megítélése, mert eleve nem is hallják teljes egészében, így az adott zenében mást keresnek, vagy legalábbis kimarad az a fontos szempont, ami néhány stílusnak a mozgatórugója. Ezeket a stílusokat valószínűleg nem fogják hallgatni, mert jó minőségű lehallgató rendszer hiányában teljesen mást keresnek egy zenében. Ezért mozdulnak azon stílusok irányába, amik az ő rendszerükön élvezetet tudnak nyújtani. Pl autó, tv, fülhallgató, telefon hangszóró, kicsi pc hangszórók.

Én így látom ezt a témát.

2017. máj. 22. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!