Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől miért lennék bunkó, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől miért lennék bunkó, nem az én döntésem?

Figyelt kérdés
Tegnap szórakozni voltam ismerőseimmel és az egyik lány rám mozdult. Ezzel nem lenne baj csak a lány nem az esetem mivel nagyon erősen túlsúlyos. Éppen táncoltam mikor oda jött elém és elkezdte "rázni" magát. Ezt próbáltam azzal kivédeni, hogy bentebb mentem a tömegbe de pár perc múlva megint ott volt, aztán elmentem a pulthoz ő pedig oda jött "édelegni" "Szióka! Mizu van?" próbáltam gyorsan tudtára adni, hogy nem érdekel "Szia! Semmi érdekes! Helló!". Aztán mikor kikísértem ismerősömet cigarettázni oda jött ezz a lány és elkezdtünk beszélgetni, ha külsejével nem nyert meg legalább a stílusával mégtávolabb lökött. MOndtam neki, hogy most nem akarok senkivel, semmi kapcsolatott. Azt hittem felfogja de ma reggel rám írt az egyik lány ismerősöm, hogy milyen durván ráztam le a lányt mert ő "dagadék".

2017. máj. 2. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ird vissza, hogy nem a külseje a legnagyobb baja a lánynak...
2017. máj. 2. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
17%

Hát végül is úgy menekültél tőle, mintha leprás lenne. :D

Amúgy te csak olyanokkal táncolsz, akit meg is húzol?

Egyrészt szerintem egy táncban még nincs semmi. Másrészt az egyenes beszédet mindenki megérti.

2017. máj. 2. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Hát kicsit rámenős volt a lány, hogy nem akart le akadni rólad az tény és szerintem viszonylag jól is kezelted a helyzetet már amennyiben nem tettél megjegyzést a kinézetére.
2017. máj. 2. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

Mit szólt volna, ha ab start közlöd a csajjal, hogy miért esik ki a rostán?

Máskor ne fuss el.

Ha valaki nem ért a jelekből, sem a szép szóból, az ellen nincs mit tenni. Az biza házhoz jön a lószerszámért.

2017. máj. 2. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Most udvariasságból ki kellett volna kezdened vele? 39 éves nő vagyok, de életembe még nem udvaroltam egy férfinak sem, és akármilyen külsejű nőről van szó, aki ennyire felcserélte a hagyományos szerepeket, a legaljának tartom. Kölcsönös szimpátia esetén sok minden megengedett, de ezt a lehengerlő, tolakodó stílust a helyedbe még ennyire sem tudtam volna tolerálni. Sokan az udvariasságot félre értik, többnek gondolják.Legjobb rövidre zárni, ha valaki nem tetszik, mondd meg neki. Talán bunkónak tűnhetsz, de legalább nem játszadozol senkivel. Ha az egyenes beszéd után is értetlen, te nem vagy hibázható.
2017. máj. 3. 06:38
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Hát, attól mert dagadt, miért kéne hímestojásként bánni vele?!

Senki nem szereti a kocákat :D

2017. máj. 3. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes múlt héten ugyanilyen nyomult ram. :) de durvan.. Vegig azt mondogatta nagyon jol nezel ki... :)
2017. máj. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!