Milyenek a metalosok? Szerintetek igaz, hogy a zenei ízlés alapján lehet következtetni az ember személyiségére?
Tudom, nem lehet általánosítani, de én ismerek néhány metalheadet és mindre ezek jellemzők: zárkózottak, jobbnak tarják magukat, azoknál akik mást hallgatnak, érdekli őket a történelem, szeretnek filozofálni és álmodozni,stb.
Én kedvelem őket szerintem, rendesek. De vannak furcsa dolgaik, pl. valamit megszállottan szeretnek. Meg néha meglepődök, mikor megtudom, hogy egy csendes lány black vagy death metalt hallgat,nem is gondolnám róla.
Csak kíváncsi vagyok ti milyennek látjátok a metálosokat?
Vagy ha te is az vagy neked milyen a személyiséged?
Én is néha hallgatok metalt, szerintem érdekes műfaj és egyre jobban érdekel, ezért tettem fel a kérdést :D
...és a dubstepet hallgató meg mind gyökér, buliállat? Nem.
A zene az csak zene. Sok mindent meghallgatok pl dubstepet rockot rapet mindent... Volt időszakom amikor csak ez vagy csak az de embernek ugyanaz voltam. Persze van akit befolyásol az adott zene. Ismertem embert aki ilyen death metalt meg mittudomén miket hallgatott és meg akart halni állandóan, szinte a hobbijává vált..csak gyáva volt. aztán leszokott a death metalról és még mindig meg akar halni, ez nem változott. persze minden stílusról van általánosítás. a metalosokat gyökereknek mondják sok helyen, a reggae az füves stb stb. De ez mind csak általánosítás...
Egyébként a metalosok közt sokféle van, de többségébe kettőt tudok szétválasztani. Vannak akik divatból csinálják, nos azok olyanok is... és vannak akik tényleg oda tartoznak. Ezek közt rengeteg ritkaértelmes ember van. Meglepően mély gondolkodásúak, egy élmény az ilyen emberrel beszélni. De mint mondtam, az általánosítás csak általánosítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!