Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos csajok, most őszintén, ha megjönne az önbizalmatok, lecserélnétek a mostani átlagos pasitokat egy top pasira?
Nem.
1. Alapvetően nem olyan a stílusom, hogy ribis dolgokat csináljak meg "merészen" öltözzem fel. Bárpultosság, hoszteszség nem vont, jobb munkám van. Max. a versenytánc a leírtak közül. Én nem vonnék párhuzamot az önbizalom meg a kényszeres magamutogatás között... és lehet amúgy népszerűnek lenni anélkül is, hogy az ember úgy viselkedne vagy nézne ki, mint egy szabadnapos k...a.
2. Ilyen szempontból talán szerencsés is vagyok, mert csak egy test / arc nem tud felvillanyozni. Ahhoz olyan kisugárzás, viselkedés kell. Plusz alapvetően nem a médiaideál az ízlésem. Így simán vissza tudnék utasítani "jobbnál jobb" pasikat. Pénz sem érdekelt sose olyan szinten (a lényeg az, hogy a párom dolgozzon, ne folyjon ki a pénz a kezei közül... párom ilyen, és én keresek többet).
Nyilván elképzelhető, hogy találkozom olyan emberrel, akivel még jobban passzolunk, mint a párommal... ha már tarthatatlan a helyzet, most, önbizalomhiányosan is "dobbantanék", nem kell hozzá megnövekedett önbizalom vagy többet mutató ruha... mert így lennék korrekt.
Egyelőre a páromnál jobbat nem tudnék elképzelni magamnak, amióta együtt vagyunk, nem tudott felvillanyozni más. Pedig nem tipikus jópasi (túlsúlyos, foghíjas stb.). De fizikai vonzalom megvan mindkét oldalról, és mellette személyiségileg is bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!