Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos csajok, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos csajok, most őszintén, ha megjönne az önbizalmatok, lecserélnétek a mostani átlagos pasitokat egy top pasira?

Figyelt kérdés
Tehát ha valamitől megjönne az önbizalmatok, elkezdenétek verseny táncolni, merészebben öltözködnétek és rengeteg pasi rátok kattanna, elkezdenétek valami ribisebb dolgot űzni pl. fitness, modellkedés, pole dance, fotózkodás, bárpultosok lennétek, vagy olyan hostess csajok akik kelletik magukat a pasiknak valahol stb. és emiatt a népszerűségetek olyannyira megugrana, hogyha feltesztek egy képet facebook-ra egyből jönne több száz lájk és rengeteg pasi csorgatná a nyálát rátok, a legjobb pasik is csapnák nektek a szelet, akkor ti is dobnátok a mostani átlagos pasitokat és összejönnétek egy nagyon jóképű, sportos macsó rosszfiúval akinek sok pénze van?
2017. máj. 21. 21:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%
Nyilván azt fogják válaszolni hogy nem..
2017. máj. 21. 21:43
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

Néhány gondolat:

- Szélsőségekben gondolkodsz. Nem csak az a két véglet létezik, hogy valaki vagy önbizalomhiányos, vagy pedig ledér, kihívóan öltözködik, ribisen viselkedik, önmagát mindenkinek kelleti.

- Attól, hogy valakinek önértékelési problémái vannak, még egyáltalán nem biztos, hogy a párja átlagos vagy értéktelen.

- Attól, hogy valaki népszerű a másik nem körében, még nem biztos, hogy az az értékrendje, hogy a pasi csak legyen gazdag, sportos meg jóképű.

- Aki önbizalomhiányos, nem biztos, hogy azért van együtt valakivel, mert azt hiszi, nem kaphat jobbat.

- Attól, hogy valaki úgy viselkedik, mint egy buta, de mindenre kapható liba, még nem biztos, hogy népszerű lesz a srácok körében.

2017. máj. 21. 21:49
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Értem, tehát ha valakinek megjön az önbizalma, annak egyből ribis dolgokat kell csinálnia. Szerintem ezeknél sokkal többet ér, ha ki mersz állni akár több száz ember elé, és magabiztosan prezentálni egy érdekes témáról. :)

Táncolni sosem szerettem igazából (persze nem ítélem el azt, aki szeret),mondjuk gyakran fotózkodom, de szerintem ettől még a legkevésbé sem vagyok k**rva.

...és nem, nem cserélném le a pasimat, pedig ha akarnám, megtehettem volna már. :)

21/L

2017. máj. 21. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen idióta kérdés...

Ha szerelmes vagyok a páromba, miért tennék ilyet, vagy ha csak jól érzem magam vele...?

Vagyis, nálam ez evidens. Nagyon hűséges ember vagyok, nem fogok csak azért mással lenni, mert népszerű vagyok.

2017. máj. 21. 21:52
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, de én az önbizalmát nem azzal azonosítom, hogy ribi leszek. Inkább pont azzal, hogy soha nem oltozkodom és viselkedem Q-kent. Es főleg nem vonzanak az olyan férfiak, akik érdeklődését kipakolt mellel és seggel lehet felkelteni. Win win a szitu, elkerüljük egymást.
2017. máj. 21. 21:54
 6/21 anonim ***** válasza:
39%
És mielőtt jon a kérdés, nem bukom a lúzer pasikra, de a felszinesekre sem. És szerencsére sok ilyen van.
2017. máj. 21. 21:56
 7/21 A kérdező kommentje:
Pedig ilyenkor szokott elszállni az agyuk a csajoknak, és ilyenkor lesznek normális csajból, öntelt "nekiksenkisemelégjó" hisztis és anyagias beképzelt csitrik, amikor ilyen tevékenységeket kezdenek el csinálni. Attól még senkinek nem jött meg az önbizalma mert tartott valami stréber prezentációt az egyetemi csoportja előtt.
2017. máj. 21. 21:59
 8/21 anonim ***** válasza:
Sosem álmodoztam nagyon jóképű sportos macsó rosszfiúról. Nem tudom elképzelni, hogy lecserélném a párom mondjuk bármelyik sztárpasira vagy sztárpasi hasonmásra. Igaz én nem jönnék alapból olyannal össze, aki számomra csupán átlagos :) Most is lehetne olyan pasim aki jobban néz ki mások szerint de egyelőre mindenki mást átlagosnak tartok Hozzá képest...
2017. máj. 21. 21:59
 9/21 anonim ***** válasza:
Minden csak ures fecsegés. Rágni a megrágottat. Az számít, amit hiszel, érzel, gondolsz és ezek tükrében teszel, nem az, amiről spekulálsz. 29F
2017. máj. 21. 22:04
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapja kezdtem el pole dance-re járni, sokat javított valóban az önbizalmamon, de nem lettem tőle rbanc. Párom is ugyanaz, aki korábban is volt, mivel azóta nem változott az ízlésem, csak a magamhoz való hozzáállásom.
2017. máj. 21. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!