Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos csajok, most őszintén, ha megjönne az önbizalmatok, lecserélnétek a mostani átlagos pasitokat egy top pasira?
Néhány gondolat:
- Szélsőségekben gondolkodsz. Nem csak az a két véglet létezik, hogy valaki vagy önbizalomhiányos, vagy pedig ledér, kihívóan öltözködik, ribisen viselkedik, önmagát mindenkinek kelleti.
- Attól, hogy valakinek önértékelési problémái vannak, még egyáltalán nem biztos, hogy a párja átlagos vagy értéktelen.
- Attól, hogy valaki népszerű a másik nem körében, még nem biztos, hogy az az értékrendje, hogy a pasi csak legyen gazdag, sportos meg jóképű.
- Aki önbizalomhiányos, nem biztos, hogy azért van együtt valakivel, mert azt hiszi, nem kaphat jobbat.
- Attól, hogy valaki úgy viselkedik, mint egy buta, de mindenre kapható liba, még nem biztos, hogy népszerű lesz a srácok körében.
Értem, tehát ha valakinek megjön az önbizalma, annak egyből ribis dolgokat kell csinálnia. Szerintem ezeknél sokkal többet ér, ha ki mersz állni akár több száz ember elé, és magabiztosan prezentálni egy érdekes témáról. :)
Táncolni sosem szerettem igazából (persze nem ítélem el azt, aki szeret),mondjuk gyakran fotózkodom, de szerintem ettől még a legkevésbé sem vagyok k**rva.
...és nem, nem cserélném le a pasimat, pedig ha akarnám, megtehettem volna már. :)
21/L
Ez milyen idióta kérdés...
Ha szerelmes vagyok a páromba, miért tennék ilyet, vagy ha csak jól érzem magam vele...?
Vagyis, nálam ez evidens. Nagyon hűséges ember vagyok, nem fogok csak azért mással lenni, mert népszerű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!