Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos csajok, most őszintén, ha megjönne az önbizalmatok, lecserélnétek a mostani átlagos pasitokat egy top pasira?
Nekem ha lenne barátom akit szeretek, akkor csak neki akarnék tetszeni, nem kezdenék el ribizliskedni. Szóval ha esetleg úgy adatik, hogy mégis valami oknál fogva észre vesznek a macsó 10/10es csávok biztos lenne kísértés de ha elég nagy a szerelem és a kapcsolat minősége én nem cserélném le a párom.
21/l
Az általad felvázolt életstílus tőlem olyan távol áll, mint a polinéz népi kultúra. Nem azért nem vagyok biztos önmagamban, mert nem vagyok olyan nő mint, ami neked az alfanőstény, hanem mert a saját elvárásaimnak nem felelek meg. Az én szemem előtt nem egy olyan élet lebeg célként, mint amit te leírtál. Ha össze is hasonlítom magam valakivel az mindig saját "kasztom" béli, nem vágyom az éjjeli hölgyek világába.
Az önbizalomhiányom az amúgy rólam szól, egyes egyedül rólam, nincs köze a barátomhoz. A te agyadban az önbizalom az egy valuta, akinek nagy van az jó pasit kap, a többiek meg beérik azzal, ami jutott. Te talán így választasz magadnak társat, de én máshogy működök.
Még egyszer elolvastam ezt a közhelygyűjteményt, fáj minden mondata.
Szerintem ez egy nagyon ritka és rendkívül szélsősége eset, amit te leírtál, mivel ezek a több száz lájkos lányok általában már a kezdetektől fogva tudják, hogy kik ők, a felsőbb rendűségi érzet megvan bennük. Akik pedig valóban önbizalomhiányosak, azok pedig nem fognak ekkora népszerűségre szert tenni.
Ennek ellenére, értem, hogy miről beszélsz. Én őszinte leszek felvállalom. Az első férfi akivel összejöttem, az 18 évesen történt, ő 25 volt. Azt hittem ő a világ közepe. Átlagos külsejű, átlagos foglalkozású férfi volt, mégis úgy gondoltam, hogy minden nőnek ő lehetne a főnyeremény. Aztán telt az idő (mondjuk azt, hogy nőtt az önbizalmam) és megismertem másokat is. És rájöttem, hogy bizony vannak más férfiak is, és hogy akiről én eddig azt gondoltam, hogy ő a minden, az valójában csak egy férfi a sok közül.
Én ezt nem úgy gondolnám, hogy lecserélik, mert már nem önbizalomhiányosak, hanem általában a nők első szerelme inkább rajongás. Aki pedig rajongással szeret valakit, az általában nem látja a valóságot. Ez azonban átmeneti állapot.
Szerintem sok nő, csak az idő elteltével veszi észre azt, hogy van más lehetősége is. Többek között, szerintem ezért nem élik le az első szerelmükkel az életüket az emberek.
Nem értem, miért kell az önbizalmat ilyen negatív fogalomként használni.
Ha megnő az önbizalmam, csinos leszek és terjed az ismeretségi köröm, az éppen hogy azt jelentené, hogy nem bocsátkoznék felszínes kapcsolatba egy "top" pasival csak azért, mert ő is akkora "sztár". A magas önbizalom azzal járna, hogy én magam is jobban tisztelném magam, megadnám magamnak azt a harmonikus és boldog kapcsolatot, amit mindannyian megérdemlünk.
Éppen az önbizalomhiány miatt kerülnek az emberek olyan kapcsolatokba, amik valójában nem jók, nem működnek, csak a látszatra mennek.
Ezek szerint neked elég a látszat, hiszel nekik, hogy ők biztos boldogabbak, mert szépek együtt és a sok a lájk?
11. Általában az ilyengondolkodás miatt lépnek le egy "jobbal", vagy csak úgy, mert eszerint a férfi dolga a csupán, hogy boldog legyen a párkapcsolat. De így nem lesz az, mert kétemberes meló.
30/f
Ezt a kérdést a tini kategóriába írd ki, léccike!
Köszike!
Felnőtt párkapcsolat!
Konkrétan csak nézek ki a fejemből.
Ezek szerint cseréljem le a gyerekeim apját, valahányszor új hobbim vagy munkám lesz?? Azt a kurta!
Esetleg azért dobjak ki egy évtized !!boldog!! házasságot a kukába, mert egy profilképem x lájkot kapott?! Nebassz...
Eleve ugye a többszáz lájk ott borul, hogy facebookon olyat igazolok vissza, akit ismerek. Gyengébbek kedvéért: tudom legalább a keresztnevét, váltottunk pár szót, és köszönünk egymásnak az utcán. Nem gyűjtögetek mániákusan ismerősöket. A többség szintén normális felnőtt ember, és nem égeti magát (és a feleségét) azzal, hogy családos ember létére más nők fotóira csorgatja a nyálát. Igaz, én se rakok ki olyan képeket, amiken bikiniben csöcsörítek. Például.
Aztán: az önbizalomhiánynak oka van. Aki nem elégedett az alakjával, az nem fog kihívóan öltözködni. Mondjuk az esetek többségében nincs bajom az ömbizalommal, de mindenki jobban jár, ha nem szokok rá a miniszoknyára. Pont egy ilyenben érezném sz.arul magam, mert tudom, hogy baromira nem áll jól.
Arra se jöttem rá, hogy fittness, a modellkedés stb. miért ribis. Az tuti, hogy modellkedni, hosstesskedni eleve el se kezd olyan, aki önbizalomhiányos, de ettől se lesz ribi.
A többire annyit, hogy bizony X év házasság alatt többször előfordult, hogy olyan pasi csapta a szelet, aki jobban néz ki, mint a férjem, és/vagy több pénze van. Pont lesz.arom. Tudod, mindenkinél van szebb, jobb, gazdagabb. De mi egy család vagyunk. Összetartozunk. A gyerekemet se cserélem le másikra, mert a Mancika szebben rajzol, a Gizike szebb, a Julika meg ötös matekból.
Szóval tessék már egyszer megérteni, hogy egy felnőtt párkapcsolat nem csak abban különbözik, hogy a résztvevők (legalább egyike) elmúlt 18!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!