Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek milyen egy átlagos lány?
Ezt nehéz behatárolni, mert nekem valaki vagy tetszik, vagy nem. Meg hogy akarnék-e tőle többet, ahhoz sokkal több minden számít.
De ha képet kell mutatnom, akkor talán ő:
Nincs rajta semmi extra, de valami megfogott benne, nekem ő már a szép kategóriába tartozik.
Ők például teljesen átlagos lányok abból kiindulva, hogy az egyetemen és a belvárosban/parkokban a barátjukkal sétálva/bevásárlóközpontokban mennyi ilyen csajt szoktam látni nap mint nap.
Aki azt állítja, hogy ezek a lányok rendkívül szépek, az vagy barlangban él vagy pedig rendkívül álszent módon hazudik.
Igazából Fb-s képeket lenne leghitelesebb linkelni, de természetesen személyiségi jogok miatt ezt nem tehetem meg.
Hangsúlyozom, hogy az átlagos nő az én értelmezésemben már az a kategória, aki tetszik is, mint pl. ezek a lányok, de nagyon sokat látok belőlük az utcán. Tehát senki ne gondolja, hogy negatív véleménnyel lennék róluk és nem vonzódok hozzájuk. Nőiesek, dekoratívak, de abszolút megszokott a látványuk bárhol ahol járok.
23/F
AZ átlagos nálam kb az a tartomány, ahol se pozitív, se negatív irányban nincs kiemelkedő küldő tulajdonsága. Nem mondom rá, hogy "hú de szép/csúnya a valamije", vagy esetleg mondom, de mindkettőt, azaz valamije hú de szép, valamije meg nem :D Igaz, főleg az arcon múlik, eléggé arccentrikus vagyok ezen a téren, viszont ha testileg van egy olyan tulajdonsága, ami nekem nagyon-nagyon bejön, akkor az felhúzza az arcértékelést is :D
A # 3-as válaszoló utolsó képe nálam speciel erős 9-es :D Vagy még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!