Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nektek milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek milyen egy átlagos lány?

Figyelt kérdés
Aki nem a legszebb,de még belefér,még adnátok neki esélyt. Képet mutattok? Köszi!:)

2017. máj. 18. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Olyan, egészen átlagos, mint az átlag.
2017. máj. 18. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Nyeli.
2017. máj. 18. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

Ilyen

[link]

Na jó oké, viccet félretéve ilyen.

[link]

[link]

2017. máj. 18. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Ezt nehéz behatárolni, mert nekem valaki vagy tetszik, vagy nem. Meg hogy akarnék-e tőle többet, ahhoz sokkal több minden számít.

De ha képet kell mutatnom, akkor talán ő:

[link]

Nincs rajta semmi extra, de valami megfogott benne, nekem ő már a szép kategóriába tartozik.

2017. máj. 18. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Ha a szemelyisege stimmel, akkor nekem pl. olyan, mint külsöleg Penny a TBBT-böl meg belefer. Nem annyira sportos alak, nem olyan kifejezö az arca, de ugy erzem, meg kellöen izgatonak talalhatom. A szemelyiseget, amit karaktere megtestesit viszont engem mar nem vonz annyira... szerencsemre (es talan sajat magamba fektetett energianak köszönhetöen) nem szükseges, hogy kompromisszumokat kössek. Rengeteg igazan gyönyörü lany is letezik, akik fantasztikus szemelyiseggel es ertelemmel rendelkeznek!
2017. máj. 18. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Ők például teljesen átlagos lányok abból kiindulva, hogy az egyetemen és a belvárosban/parkokban a barátjukkal sétálva/bevásárlóközpontokban mennyi ilyen csajt szoktam látni nap mint nap.

[link]

[link]

Aki azt állítja, hogy ezek a lányok rendkívül szépek, az vagy barlangban él vagy pedig rendkívül álszent módon hazudik.

Igazából Fb-s képeket lenne leghitelesebb linkelni, de természetesen személyiségi jogok miatt ezt nem tehetem meg.

Hangsúlyozom, hogy az átlagos nő az én értelmezésemben már az a kategória, aki tetszik is, mint pl. ezek a lányok, de nagyon sokat látok belőlük az utcán. Tehát senki ne gondolja, hogy negatív véleménnyel lennék róluk és nem vonzódok hozzájuk. Nőiesek, dekoratívak, de abszolút megszokott a látványuk bárhol ahol járok.

23/F

2017. máj. 18. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, kb a belinkelt lányok átlagosnak számítanak, és a férfiak túlnyomó része boldog lenne egy ilyen nővel (vagy boldog is).
2017. máj. 18. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
Akiket #6-os linkelt, ők nagyon szép lányok, én ritkán látok ilyeneket. Én mindenhol csak kikent cicababákat látok.
2017. máj. 18. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:

AZ átlagos nálam kb az a tartomány, ahol se pozitív, se negatív irányban nincs kiemelkedő küldő tulajdonsága. Nem mondom rá, hogy "hú de szép/csúnya a valamije", vagy esetleg mondom, de mindkettőt, azaz valamije hú de szép, valamije meg nem :D Igaz, főleg az arcon múlik, eléggé arccentrikus vagyok ezen a téren, viszont ha testileg van egy olyan tulajdonsága, ami nekem nagyon-nagyon bejön, akkor az felhúzza az arcértékelést is :D

A # 3-as válaszoló utolsó képe nálam speciel erős 9-es :D Vagy még jobb.

2017. máj. 18. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Atlagos nonek beraknak gyonyoru csajokat :D aztarohadt. Van itt baj...
2017. aug. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!