Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telhetetlen lennék vagy jogos, hogy nem vagyok boldog, pedig 3 éve átlagos pasiként egy csinos gyönyörű lány hajtja minden nap a fejét vállamra?
Igen van egy csinos barátnőm 3 éve, aki szeret, figyel rám, mindent megad, de így sem vagyok boldog.
Hogy miért is, mert tudom, hogy nem kellek a nőknek, párom előtt 4 éven keresztül próbálkoztam és csak visszautasításokat kaptam, mert nem vagyok helyes, van kis felesleg rajtam és határozatlan félénk pasi vagyok és tudom hogy ha párom elhagyna, akkor biztos nem lenne senkim.....
És boldogtalan vagyok..igen, mert félek, hogy el fogy hagyni, ugyanis jobb nálam és bármikor találhatna sokkal szebb jobb pasit... nem vagyok boldog.....
Egyszerűen érthetetlen. Tudod kit érdekelne, hogy nem kellek a nőknek, ha lenne...
Vedd előnynek, hogy nem vagy tökéletes, így legalább tudod, hogy nem a kinézetedért vagy a pénzedért van veled.
Miért akarsz te minden nőnek tetszeni, amikor van egy, aki igazán szeret?? Te sem vagy komplett...
Vagy ha nem szereted, akkor viszont csak azért hogy legyen valaki, ne legyél vele, akkor hagyd szegényt hogy keressen valaki olyat aki tényleg szereti, és boldog hogy vele lehet.
Egyébként ha az én párom is ezeket mondogatná, akkor valószínű előbb-utóbb tényleg elhagynám, mert ilyen önsajnáló pasi nem kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!